Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 2/7: «Giannina Academy is not too good file…» και το λάθος του Γεμπόα

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 2/7: «Giannina Academy is not too good file…» και το λάθος του Γεμπόα
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει ημερολόγιο από όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 5η ημέρα των προπονήσεων της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Το enwsi.gr βρίσκεται εδώ και κάθε βράδυ θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 2 Ιουλίου

Ματίας Αλμέιδα: Ο Σεβιγιάνος φίλος του που είχε έρθει στο Αλκμάαρ, ήρθε και στο Μπουργκ Χάαμσταντ. Τα είπαν, φωτογραφήθηκαν και μίλησαν για Σεβίλλη και ΑΕΚ. Και για παίκτες… Ο Αλμέιδα μίλησε με τα καλύτερα για Μελισσανίδη-ΑΕΚ και το νέο γήπεδο. Κάτι για 10ετές συμβόλαιο ξεστόμισε.

Ρόκσον Γεμπόα: Έκανε το… λάθος να μπει στο μάτι του Αλμέιδα. Τον έχει τσεκάρει ο κόουτς, ασχολείται συνεχώς μαζί του. Ακόμη και εκτός προπονήσεων. Τον ρωτά για τα πάντα, για την ζωή του. Παίζουν και παιχνίδια με την μπάλα, έχει πολλά ψωμιά να φάει ο μικρός. Ο Αλμέιδα κάτι… βλέπει.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Τα τελειώματα και την σημερινή άσκηση θα θέλει να την ξεχάσει. Όπως θα ξεχάσει και η ΑΕΚ την μπάλα που έφυγε από σουτ του εκτός προπονητικού κέντρου. Μία λιγότερη…

Σταύρος Πήλιος: Είχε ένα κακό τελείωμα στην άσκηση και ο Γκατσίνοβιτς τον περιέλαβε. «Giannina Academy is not too good file…» του είπε. Ο Πήλιος γέλασε, ο Γκάτσι όχι. Θέλει τους συμπαίκτες του σε υψηλό επίπεδο σε όλα.

Γενς Γιόνσον: Το πρωί τον έπιασε ένα σφίξιμο. Μαζί και όλη την ΑΕΚ. Αμέσως φώναξε σε όλους «Είμαι καλά, δεν είναι τίποτε». Πήγε μόνος του, ζήτησε να το δέσουν. Επαγγελματίας σε όλα. Ξέρει το σώμα του και τα μηνύματα του που του στέλνει αυτό.

MVP: Γκατσίνοβιτς

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X