Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού του Σωκράτη

Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού του Σωκράτη

Ο Ενωσίτης αποχαιρετά τον Παπασταθόπουλο με τον τρόπο που του άξιζε μετά την επιλογή ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα πλαίσια μιας πολύ ωραίας σύμπτωσης, την ίδια περίοδο που η αίσθηση της δυναμικής της ΑΕΚ εκτοξεύεται κι άλλο με την κοσμογονία της μεταγραφάρας του Πινέδα, διαβάσαμε το μήνυμα αποχαιρετισμού του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, στον κόσμο, στους πρώην συμπαίκτες και στο staff της ομάδας του Ολυμπιακού. Πλέρια η συγκίνηση και φυσικά το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Ο Σωκράτης ο Παπασταθόπουλος που καμάρωνε στις φωτογραφίες… υπό την προστασία στην ουσία του Μαρινάκη, δεν είχε μια κουβέντα να πει για την διοίκηση του Ολυμπιακού στο μήνυμα του αποχαιρετισμού του. Μια προσπάθεια στο… και πέντε να σώσει την αξιοπρέπεια του, που ο ίδιος σκότωσε με βάναυσο τρόπο πριν 2,5 χρόνια. Τότε που πίστευε πως με την απόφαση του να φανεί ανακόλουθος σε όσα έλεγε μέχρι πριν λιγους μήνες από τότε… έπιανε πόρτα για τον χειμώνα.

Πίστευε ο δύσμοιρος πως μπορεί να είχε ξεφτιλιστεί στα μάτια των οπαδών της ΑΕΚ και στο σύνολο σχεδόν της φίλαθλης κοινής γνώμης εκτός Ολυμπιακού, αλλά τουλάχιστον «τρούπωνε» στο σύστημα του Ολυμπιακού κι εκεί προφανώς θα τον… γηροκομούσαν. Πίστευε επίσης πως κέρδισε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ παραπάνω.

Ξέρουμε σήμερα, 2,5 χρόνια μετά πως τίποτα από όλα αυτά δεν κατάφερε. Στην ΑΕΚ θα έβγαζε τα ίδια και μάλλον μακροπρόθεσμα και περισσότερα. Θα ήταν εσαεί μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας και θα έχαιρε τον σεβασμό όλων. Τώρα δεν τον σέβεται κανείς πλέον. Όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά γενικά στην φίλαθλη κοινή γνώμη στην Ελλάδα. Εκτός των άλλων, γιατί δεν παρέλειψε στο πρώτο κομμάτι της παρουσίας του τουλάχιστον, να κάνει κι επίδειξη… γαυροσύνης.

Δε θα ξεχάσουμε Σωκράτη πως μπήκες πρώτος – πρώτος στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με σπριντ για να το παίξεις ηγέτης του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ και στον κόσμο που σε αποδοκίμαζε. Κι άλλα δεν θα ξεχάσουμε. Το κακό για σένα είναι πως δεν είναι μόνο οι ΑΕΚτζήδες για τους οποίους πλέον έχεις γκρεμίσει το προφίλ που έχτιζες τόσα χρόνια και με την παρουσία σου στο εξωτερικό. Το γεγονός πως προκειμένου να γίνεις αρεστός στο νέο σου περιβάλλον αποδέχθηκες να μην αναφερθεί η ΑΕΚ στο βιογραφικό σου, δεν το είδαν μόνο οι ΑΕΚτζήδες. Όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι το είδαν και το εκτίμησαν ανάλογα…

Στο τέλος η ζωή δίνει πίσω. Βεβαίως έχει δεμένο τον γάιδαρο του οικονομικά και τον είχε και πριν από 2,5 χρόνια όταν αγνόησε όσα έλεγε περί επιστροφής μόνο στην ΑΕΚ για την Ελλάδα. Αλλά είναι κι αυτό το legacy, που λένε και στην Αγγλία που έπαιζε κάποτε. Κι αυτό το έχασες δια παντός στην πατρίδα σου.

Ποιας ομάδας παλαίμαχος θα είναι πλέον; Της Ντόρτμουντ ή της Άρσεναλ. Που θα πηγαίνει στο γήπεδο και θα γίνεται ευχάριστα δεκτός εντός Ελλάδας; Δεν δοκιμάζεις με τον Παναθηναϊκό; Στο κάτω – κάτω ψάχνουν στόπερ και σου χρωστάνε κιόλας για την… εκπληκτική ασίστ για το 1-0 στο ΠΑΟ – Ολυμπιακός για το 1-0 στην Λεωφόρο. Άντε και ποιος ξέρει… Μπορεί στο τέλος να ισοφαρίσεις και το ρεκόρ του Λάζαρου. Τρεις σου έμειναν.

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X