Ανανεώνεται... ο ΠΑΟΚ: Μένει για ακόμη μία χρονιά ο 37χρονος, Αντρέ Βιεϊρίνια

Ανανεώνεται... ο ΠΑΟΚ: Μένει για ακόμη μία χρονιά ο 37χρονος, Αντρέ Βιεϊρίνια
Photo Credits: INTIME

«Ο 37χρονος Αντρέ Βιεϊρίνια ανανεώνει στον ΠΑΟΚ μετά από τη συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη», γράφουν οι Πορτογάλοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλ στην ανανέωση ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παρατείνει για ακόμη έναν χρόνο τη συνεργασία του με τον 37χρονο, Αντρέ Βιεϊρίνια!

Το μέλλον του 37χρονου Αντρέ Βιεϊρίνια και η ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ απασχολεί τους συμπατριώτες του Πορτογάλου αρχηγού της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Σε ηλικία 37 ετών, ο Βιεϊρίνια θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ για άλλη μια σεζόν, μετά από συνομιλία με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη, στην οποία ο ποδοσφαιριστής του είπε ότι αισθάνεται ακόμα σε καλή φυσική κατάσταση για να συνεχίσει την καριέρα του. Την ίδια άποψη έχει και ο Ρουμάνος προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι στον πάγκο από το 2021, μετά την πρώτη του περίοδο στον σύλλογο μεταξύ 2017 και 2019», αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Abola».

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει τη Δευτέρα (3/7) στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και σύμφωνα με τους Πορτογάλους «ο Βιεϊρίνια θα είναι στην αποστολή».

Πάντως, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να ανακοινωθεί και επίσημα η ανανέωση του συμβολαίου του με τον «Δικέφαλο».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X