Τώρα φουλάρει και για Πάλμα η ΑΕΚ – Θέλει να τελειώσει άμεσα η μεταγραφή!

Τώρα φουλάρει και για Πάλμα η ΑΕΚ – Θέλει να τελειώσει άμεσα η μεταγραφή!
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε το ρεπορτάζ του enwsi.gr για το έντονο ενδιαφέρον να τελειώσει άμεσα η απόκτηση και του Πάλμα από τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκλεισε το «καυτό» θέμα Πινέδα με τον καλύτερο τρόπο καθώς συμφώνησε με την Θέλτα και τον απέκτησε με 6,5 εκατ.ευρώ και δίνοντας του συμβόλαιο κοντά στο 1,2 εκατ.ευρώ. Πλέον, η Ένωση προχωρά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ενώ παράλληλα φουλάρει και για την απόκτηση του Λουίς Πάλμα.

Ο 23χρονος επιθετικός από την Ονδούρα είναι στόχος της ΑΕΚ δεδομένα και μετά το deal για τον νεαρό Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο (800.000 ευρώ για το 50%) έχει ανοίξει και άλλο ο δρόμος για ακόμη μία συμφωνία με τον Άρη. Το επίπεδο των 2 εκατ.ευρώ είναι εκεί που φαίνεται να έχει βάλει ταβάνι η Ένωση για να φτάσει, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αξιώνει προ καιρού στο εξωτερικό τα 5 εκατ.ευρώ. Αυτό δεν κατέστη εφικτό και η ελληνική αγορά είναι πλέον μία καλή λύση για να έρθει ρευστό στην ΠΑΕ Άρης που έχει άμεσες ανάγκες…

Η ΑΕΚ θέλει πολύ γρήγορα να κλείσει το θέμα του Πάλμα και αν μπορεί να γίνει αυτό προσεχώς. Δηλαδή, τα επόμενα 24ωρα. Να θυμίσουμε ότι υπάρχει το ποσοστό των ατζέντηδων του Πάλμα που είναι στο 30% σε επίπεδο ιδιοκτησίας, με τον Άρη να διατηρεί στην κατοχή του το υπόλοιπο 70%.

Οσον αφορά την Ρέιντζερς δείχνει ότι έκανε πίσω με το ποσό που… άκουσε από τον Άρη και κινείται για άλλες λύσεις.

Ο Αλμέιδα και η θέση του Πάλμα

Στην Ένωση θεωρούν πως αξίζει η επένδυση αυτή, ο Ματίας Αλμέιδα έχει εγκρίνει την κίνηση αυτή, ο παίκτης… τρελαίνεται να έρθει στην ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι το ζήτημα πάει καλά.

Τώρα φουλάρει και για Πάλμα η ΑΕΚ – Θέλει να τελειώσει άμεσα η μεταγραφή!

Από εκεί και πέρα, ο Πάλμα μπορεί να δώσει λύσεις αριστερά στην επίθεση πίσω από τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που είναι δεδομένα η πρώτη επιλογή, αλλά να αξιοποιηθεί και πιο κοντά στην περιοχή λόγω των καλών επαφών που έχει με την μπάλα. Οπως έκανε ο Αλμέιδα και με τον Στίβεν Τσούμπερ τον οποίο μετατόπισε από τα άκρα κοντά στην μεγάλη περιοχή και δικαιώθηκε απόλυτα από την προσαρμογή και την αποτελεσματικότητα του Ελβετού.

Τέλος να σημειώσουμε ότι χθες Σάββατο είχαν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη ο Θεόδωρος Καρυπίδης με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, τεχνικό διευθυντή της ομάδας του Άρη και μίλησαν για… όλα. Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι ο Άρης επέμενε το προηγούμενο διάστημα για την περίπτωση του Τομ Φαν Βέερτ, αλλά στην τωρινή συζήτηση δεν είναι δεδομένο ότι θα μπει ξανά στο τραπέζι. Άλλωστε ο Ολλανδός φορ είναι στην Ολλανδία και κάνει προετοιμασία με την ΑΕΚ και είναι απολύτως χρήσιμος απόντος του Λιβάι Γκαρσία.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X