Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 1/7: Ο Θεοχάρης προκάλεσε και το πλήρωσε και η πρόβλεψη Ναλιτζή

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 1/7: Ο Θεοχάρης προκάλεσε και το πλήρωσε και η πρόβλεψη Ναλιτζή
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει ημερολόγιο από όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 4η ημέρα των προπονήσεων της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Το enwsi.gr βρίσκεται εδώ και κάθε βράδυ θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 1 Ιουλίου

Ματίας Αλμέιδα: Με το χαμόγελο στα χείλη έφτασε το πρωί. Λίγη ώρα νωρίτερα η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει τον Πινέδα. Χαιρέτισε τους πάντες χαμογελαστός. Λίγο ακόμη θα χαιρετούσε και τους θάμνους από την χαρά του.

Μίλαντ Μοχαμάντι: Ο mr double. Κέρδισε το πρωί το τεστ με τη δρομική ταχύτητα, κέρδισε και το απόγευμα με γκολ του το δίτερμα. Κομάντο αθλητικά, αν βελτιωθεί και με την μπάλα θα είναι Νο1 επιλογή. Μέχρι τώρα όχι…

Γιώργος Θεοχάρης: Προκάλεσε τον Αλμέιδα στο τέλος της προπόνησης. Δύο σουτ του έκανε ο Πελάδο. Και τα δύο στο παράθυρο. Ο Θεοχάρης ζήτησε και τρίτο σουτ. Ο Αλμέιδα επικαλέστηκε πόνο. Μάλλον μούφα ήταν για να κλειδώσει το 2-0… Και αύριο μέρα είναι.

Δημήτρης Ναλιτζής: Πέρυσι έκανε πρόβλεψη εξ’ αρχής για το πρωτάθλημα. Φέτος διαφορετικός. Βλέπει πορεία στην Ευρώπη. Και Champions League. Για να δούμε…

Ράντεκ Κουχάρσκι: Ολη μέρα με ένα τηλέφωνο στο χέρι μιλάει, από εδώ και από εκεί. Μπορεί να τον δεις μέσα στην αποθήκη των φροντιστών, μέχρι και πίσω από θάμνους. Ασταμάτητος, αεικίνητος.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X