ΑΕΚ: Το πρώτο δίτερμα της προετοιμασίας – Το πρώτο γκολ, ο σούπερ Γκατσίνοβιτς, ο αρχισκόρερ Ζίνι και ο… άχαστος Μοχαμάντι! (VIDEO)

ΑΕΚ: Το πρώτο δίτερμα της προετοιμασίας – Το πρώτο γκολ, ο σούπερ Γκατσίνοβιτς, ο αρχισκόρερ Ζίνι και ο… άχαστος Μοχαμάντι! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε VIDEO με όλα όσα έγιναν και την γκολάρα του Μοχαμάντι που έδωσε τη νίκη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Την 4η ημέρα της προετοιμασίας της ΑΕΚ ήρθε και η ώρα για το πρώτο δίτερμα της νέας χρονιάς… Και είχε έντονο ενδιαφέρον και σασπένς! Οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα και η νίκη κρίθηκε στην τελευταία φάση!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Οι δύο ομάδες που χωρίστηκαν αποτελούνταν από: Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Ρόκσον, Μαχαίρα, Μοχαμάντι, Γιόνσον και Ελίασον-Φαν Βέερτ στην επίθεση και η αντίπαλη ομάδα από τους εξής: Γκίνης, Μήτογλου, Ραντόνια, Λαμαράνα, Γκατσίνοβιτς, Πήλιος και Ζίνι-Κοσίδης στην επίθεση.

Σε πρώτη φάση το (μισό) γήπεδο είχε χωριστεί σε τρία κομμάτια παράλληλα, με τους παίκτες να έχουν δικαίωμα να παίζουν μόνο στον χώρο τους και ένας μέσος έμπαινε στον χώρο της επίθεσης. Εν συνεχεία… απελευθερώθηκε το γήπεδο και έγινε χαμός!

Το πρώτο γκολ στο δίτερμα έβαλε ο Ελίασον, αλλά απάντησε με δύο πολύ ωραία γκολ ο Ζίνι, ο οποίος έχασε και 3 μεγάλες ευκαιρίες, αλλά έφτιαξε ένα ωραίο γκολ του Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος έβαλε ακόμη 1 γκολ, ενώ δύο γκολάρες έβαλε ο Φαν Βέερτ αφήνοντας τους πάντες με το στόμα… ανοιχτό.

Και έμεινε στο τέλος το… γκολ της νίκης. Και αφού… έπεφταν κορμιά έπρεπε να μπει το γκολ της νίκης για να υπάρξει νικητής στο φινάλε. Και τον ρόλο αυτό ανέλαβε ο Μιλάντ Μοχαμάντι ο οποίος με τρομερό σουτ εκτέλεσε τον Γκίνη και σε ξέφρενα πανηγύρια έκανε το 4-3!

Ο Γκατσίνοβιτς έκανε τρομερή εμφάνιση, ο Ζίνι ήταν πολύ δραστήριος, όπως και ο Πήλιος, ενώ οι δύο νέοι Ρόκσον και Λαμαράνα έδειξαν ότι θέλουν δουλειά για αυτό το επίπεδο.

Δείτε VIDEO του enwsi.gr από το δίτερμα

Δείτε φωτογραφίες από το δίτερμα:

ΑΕΚ: Το πρώτο δίτερμα της προετοιμασίας – Το πρώτο γκολ, ο σούπερ Γκατσίνοβιτς, ο αρχισκόρερ Ζίνι και ο… άχαστος Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Το πρώτο δίτερμα της προετοιμασίας – Το πρώτο γκολ, ο σούπερ Γκατσίνοβιτς, ο αρχισκόρερ Ζίνι και ο… άχαστος Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Το πρώτο δίτερμα της προετοιμασίας – Το πρώτο γκολ, ο σούπερ Γκατσίνοβιτς, ο αρχισκόρερ Ζίνι και ο… άχαστος Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Το πρώτο δίτερμα της προετοιμασίας – Το πρώτο γκολ, ο σούπερ Γκατσίνοβιτς, ο αρχισκόρερ Ζίνι και ο… άχαστος Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Το πρώτο δίτερμα της προετοιμασίας – Το πρώτο γκολ, ο σούπερ Γκατσίνοβιτς, ο αρχισκόρερ Ζίνι και ο… άχαστος Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Το πρώτο δίτερμα της προετοιμασίας – Το πρώτο γκολ, ο σούπερ Γκατσίνοβιτς, ο αρχισκόρερ Ζίνι και ο… άχαστος Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Το πρώτο δίτερμα της προετοιμασίας – Το πρώτο γκολ, ο σούπερ Γκατσίνοβιτς, ο αρχισκόρερ Ζίνι και ο… άχαστος Μοχαμάντι! (VIDEO)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X