Στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο ο άλλοτε κόουτς των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, Λιούπκο Πέτροβιτς

Στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο ο άλλοτε κόουτς των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, Λιούπκο Πέτροβιτς
Photo Credits: INTIME

Δύσκολες στιγμές για τον πρώην κόουτς των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, Λιούπκο Πέτροβιτς που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στη Σερβία και βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίσιμες ώρες για τον Λιούπκο Πέτροβιτς, ο οποίος βρίσκεται στην εντατική. Ο Σέρβος κόουτς που από το 1992 έως το 1993 πέρασε και από τη χώρα μας προπονώντας τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Ολυμπιακό αλλά στην ιστορία έμεινε ως ο άνθρωπος που οδήγησε τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League του 1991 ενεπλάκη σε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο.

Ο 76χρονος βρέθηκε να οδηγεί ανάποδα στην αριστερή λωρίδα ενός μεγάλου αυτοκινητοδρόμου μέχρι που συγκρούστηκε μετωπικά με ένα διερχόμενο όχημα. Το σοκ του ατυχήματος του προκάλεσε στην αρχή ένα ήπιο και έπειτα ένα πιο σοβαρό εγκεφαλικό.

Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα και τον μετέφερε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου εκεί όπου παραμένει προς το παρόν, βρισκόμενος σε σοβαρή κατάσταση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X