ΑΕΚ: Με το χαμόγελο στα χείλη – Ο ευδιάθετος Αλμέιδα αμέσως μετά την μεταγραφή Πινέδα! (VIDEO)

ΑΕΚ: Με το χαμόγελο στα χείλη – Ο ευδιάθετος Αλμέιδα αμέσως μετά την μεταγραφή Πινέδα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τα αποκλειστικά VIDEO του enwsi.gr από τον Ματίας Αλμέιδα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα ολοκλήρωσε το δύσκολο και απαιτητικό deal με την Θέλτα για την αγορά του Ορμπελίν Πινέδα.

Η πρώτη και βασική επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα για τη νέα ΑΕΚ, με στόχο ξανά την κατάκτηση του νταμπλ και την πορεία στην Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με ένα ποσό άνω των 6,5 εκατ.ευρώ το έκανε… πράξη και αγόρασε το 100% των δικαιωμάτων του Μεξικανού, MVP του περσινού νταμπλ της ΑΕΚ. Ακόμη και όταν οι διαπραγματεύσεις δεν πήγαιναν καλά, ο Μελισσανίδης έκανε… παρέμβαση όπως συμβαίνει συνήθως στα μεγάλα deal και «καθάρισε». Και αυτή η μεταγραφή φέρει ξεκάθαρα την υπογραφή του, η μεγαλύτερη και πιο ακριβή στην ιστορία του κλαμπ.

Ο Αλμέιδα δεν θα μπορούσε να μην είναι ευτυχισμένος. Δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος. Μόλις αφίχθη το πρωί στην προπόνηση, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Πινέδα, παρά τη βροχή έκανε πλάκα, έδειχνε ευδιάθετος και χαιρέτισε τους πάντες. Ο άνθρωπος που… απαίτησε πέρυσι να έρθει ο Πινέδα με κάθε τρόπο, έκανε το ίδιο και τώρα με την παραμονή του και αισθάνεται πια ικανοποίηση έχοντας το Νο1 «όπλο» της περσινής επιτυχίας ξανά στη διάθεση του.

Δείτε VIDEO του enwsi.gr από τον Αλμέιδα να φτάνει στο προπονητικό κέντρο του Μπουργκ Χάαμσταντ:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X