Ανακοίνωσε και η Θέλτα την μεταγραφή του Πινέδα στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωσε και η Θέλτα την μεταγραφή του Πινέδα στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Θέλτα γνωστοποίησετη μεταγραφή του Πινέδα στην Ένωση αποχαιρετώντας τον Μεξικανό παικταρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Θέλτα ανακοίνωσε την μετακίνηση του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ!

Νωρίτερα διαβάσατε για την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης με την οποία γνωστοποίησε την αγορά του Μεξικανού παικταρά, ο οποίος υπέγραψε έως το 2027.

Από την πρώτη στιγμή οι κιτρινόμαυροι συζητούσαν μόνο για το ενδεχόμενο αγοράς του παίκτη και όχι για τον δανεισμό του και μάλιστα για το 100% των δικαιωμάτων του. Ήταν κάτι που ήθελε και η ΑΕΚ αλλά και ο ίδιος ο Πινέδα, ο οποίος τις τελευταίες ώρες πίεσε και εκείνος από την πλευρά του προκειμένου να ολοκληρωθεί η τεράστια αυτή κίνηση για να είναι ξανά στην Ελλάδα με την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα!

Η μεταγραφή του «Μαγκίτο» αποτελεί την πιο ακριβή αγορά της ΑΕΚ στην ιστορία της, με την Ένωση να είναι όλη την νύχτα σε σκληρές διαπραγματεύσεις με την Θέλτα και τις δύο ομάδες να καταλήγουν σε συμφωνία τις πρωινές ώρες. Τελικά οι δύο ομάδες τα βρήκαν και η Ισπανική ομάδα θα λάβει περισσότερα από 6.5 εκατομμύρια ευρώ καθώς πούλησε όλο το ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη.

Η Θέλτα από την πλευρά της αποχαιρέτησε τον Πινέδα ευχόμενη καλή επιτυχία στην ΑΕΚ και τον Μεξικανό. Πιο αναλυτικά η ανάρτηση της ομάδας της Γαλικίας:

Παράλληλα η Ισπανική ομάδα αποχαιρέτησε με ανακοίνωση τον Πινέδα. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Θέλτα: «Η Θέλτα και η ΑΕΚ έκλεισαν σήμερα τη μεταγραφή Μεξικανού επιθετικού, Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος αγωνίστηκε ήδη την τελευταία σεζόν στην ελληνική ομάδα ως δανεικός. Ο επιθετικός κλείνει έτσι το στάδιο του στην ομάδα του ουρανού, στην οποία εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2022 αφού ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με την Κρουζ Αζούλ. Η Θέλτα θα ήθελε να ευχηθεί στον Ορμπελίν πολλές επιτυχίες σε αυτή τη νέα αθλητική του φάση και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την υποδειγματική συμπεριφορά, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα του Βίγκο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X