Αποχωρεί από τη Φούλαμ αλλά θέλει να παραμείνει στην Premier League ο Γουίλιαν!

Αποχωρεί από τη Φούλαμ αλλά θέλει να παραμείνει στην Premier League ο Γουίλιαν!
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από τη Φούλαμ θα αποτελέσει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Γουίλιαν, ο οποίος ωστόσο σκοπεύει να παραμείνει στην Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απέρριψε την πρόταση ανανέωσης και αποχωρεί από τη Φούλαμ ο Γουίλιαν!

Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις με 5 γκολ και 6 ασίστ φορώντας τη φανέλα των Λονδρέζων, οι οποίοι τον επανέφεραν στο Νησί μετά το μονοετές πέρασμά του από την Κορίνθιανς.

Σύμφωνα με την «Evening Standard», η Φούλαμ του έκανε πρόταση ανανέωσης αλλά ο 34χρονος απάντησε αρνητικά, έχοντας ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες της Premier League.

Επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Αγγλία, όπου έχει εδραιωθεί ως ένας πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικός, με αξιοπρεπέστατη παρουσία τόσο σε Άρσεναλ, όσο και σε Τσέλσι.

Έγινε γνωστός στο ευρύτερο ποδοσφαιρικό κοινό με τις εμφανίσεις του στην Ουκρανία με τη Σαχτάρ, ενώ για μερικούς μήνες φόρεσε και τη φανέλα της ρωσικής Ανζί. Έχει επίσης αγωνιστεί σε 70 παιχνίδια με την εθνική Βραζιλίας!

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X