Φεράν Τόρες: «Νέα από την Μπάρτσα; Έχω το κινητό μου σε λειτουργία πτήσης»

Φεράν Τόρες: «Νέα από την Μπάρτσα; Έχω το κινητό μου σε λειτουργία πτήσης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φεράν Τόρες επισκέφθηκε το campus στο Foios αυτή την Παρασκευή (30/06).

Ο ποδοσφαιριστής, χαλαρός και με ευχάριστη διάθεση έχει ξεκαθαρίσει ότι η μόνη του πρόθεση είναι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι θα πει στον Τσάβι ότι είναι έτοιμος να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα και ότι είναι 100% έτοιμος σωματικά και πνευματικά. Τόνισε ομως ότι κανείς από την Μπάρτσα δεν του έχει πει τίποτα για το μέλλον, επειδή το κινητό του τηλέφωνο είναι σε λειτουργεία πτήσης μέχρι τις 10 Ιουλίου, όταν ξεκινά η προετοιμασία των μπλαουγκράνα.

«Αυτό το καλοκαίρι αποσυνδέθηκα πολύ, ήμουν πολύ χαρούμενος και αντιμετωπίζω τη νέα σεζόν με ενθουσιασμό και υψηλό κίνητρο», ανέφερε. «Έχω αποσυνδεθεί από τον κόσμο του Τύπου. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο σε αυτό που είναι δικό μου, στην προπόνηση, στην έναρξη της προετοιμασίας, κάτι που πέρυσι δεν μπόρεσα λόγω του ποδιού μου, και στο να δείξω αυτό που είμαι, ότι είμαι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής», ήταν το σχόλιό του ερωτηθείς για το ενδιαφέρον της Άστον Βίλα.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Τσάβι σημείωσε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Ανυπομονώ για τη σεζόν. Όταν φτάσουμε στην προετοιμασία, θα δούμε, αλλά ανυπομονώ να ξεκινήσω» ενώ για το αν έχει νέα από πλευράς συλλόγου ανέφερε: «Το κινητό μου είναι σε λειτουργία πτήσης και δεν διαβάζω μηνύματα. Στις 10 Ιουλίου θα ανοίξω το κινητό μου. Έχω συμβόλαιο και θέλω να συνεχίσω».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X