Ο Νόρντιν Άμραμπατ αναμένεται την Κυριακή στο Μπούργκ Χάαμστεντε
Ο Νόρντιν Άμραμπατ ανανέωσε με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα για τρίτη σερί σεζόν.
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Μαροκινός άσος θα εμφανιστεί από το… πουθενά στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης και θα τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.
Ο έμπειρος άσος βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και αναμένεται την Κυριακή στο Μπούργκ Χάαμστεντε για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικεφάλου και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.
Όπως λοιπόν και πέρυσι, έτσι και φέτος, έγινε η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του 36χρονου άσου καθώς από εκεί που φαίνονταν πως θα συνέχιζε σε ομάδα της Eredivisie, εν τέλει οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για άλλο ένα χρόνο συνεργασίας.
Σήμερα το βράδυ φτάνουν στην Ολλανδία μέσω Βρυξελλών ο Ζίνι και ο Μπρούνο Άλβες, με τον πρώτο από αύριο το πρωί να ξεκινά προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα αναμένονται στο Μπουργκ Χάαμσταντ με πούλμαν οι Μάνταλος-Ρότα-Τσούμπερ-Σιμάνσκι-Βίντα-Χατζισαφί-Αθανασιάδης-Χρυσόπουλος.
Ενώ ο Λιβάι Γκαρσία το πιθανότερο είναι να μην προλάβει να έρθει στην Ολλανδία. Και αυτό διότι πιθανότατα το τελευταίο του παιχνίδι είναι στις 3 Ιουλίου (01:00 ώρα Ελλάδος) με το Τρίνινταντ και Τομπάγκο στο Gold Cup απέναντι στις ΗΠΑ και με το… αποκλεισμό του θα πρέπει να πάρει και λίγες ημέρες άδεια για να ξεκουραστεί.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ENWSI TV – ΑΕΚ game: ΟΛΗ η μετάδοση του ΑΕΚ-Athens Kallithea από Καζαντζόγλου και Τσίλη! (VIDEO)
- Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός: Η κουτουλιά του Ντραγκόφσκι στον Μπεντακόρ που οδήγησε σε πέναλτι και κόκκινη (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Τάδε έφη Μάριος Ηλιόπουλος για το γλίστριμα: «Προφανώς και μπορείς να γλιστρήσεις, αλλά σημασία έχει να σηκωθείς και να συνεχίσεις – Το ίδιο και στο ποδόσφαιρο και στον Πρωταθλητισμό»
- Ανοιξαν οι ουρανοί στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπό καταρρακτώδη βροχή το ΑΕΚ-Athens Kallithea (ΦΩΤΟ)
Η ταυτότητα της ΑΕΚ του Αλμέιδα και η ανάγκη (και) για στόπερ!
«Αρνητική απάντηση του Γουόκερ σε προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία»
Μπάγερν: Δεν αφήνει τον Αλφόνσο Ντέιβις τόσο εύκολα, τον δελεάζει με νέο «χρυσό» συμβόλαιο
Η Μαρίνα Σταυράκη κατέθεσε για τη γιατρό «μαϊμού» που νοίκιαζε το σπίτι της
Πέρεθ σε Μόντριτς: «Πρέπει να χάνουμε και σε κανέναν τελικό, έτσι δεν είναι;»