Ο Άμραμπατ την Κυριακή ενσωματώνεται στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία!

Ο Άμραμπατ την Κυριακή ενσωματώνεται στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία!
Photo Credits: INTIME

Ο Νόρντιν Άμραμπατ αναμένεται την Κυριακή στο Μπούργκ Χάαμστεντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ανανέωσε με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα για τρίτη σερί σεζόν.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Μαροκινός άσος θα εμφανιστεί από το… πουθενά στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης και θα τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Ο έμπειρος άσος βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και αναμένεται την Κυριακή στο Μπούργκ Χάαμστεντε για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικεφάλου και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Όπως λοιπόν και πέρυσι, έτσι και φέτος, έγινε η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του 36χρονου άσου καθώς από εκεί που φαίνονταν πως θα συνέχιζε σε ομάδα της Eredivisie, εν τέλει οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για άλλο ένα χρόνο συνεργασίας.

Σήμερα το βράδυ φτάνουν στην Ολλανδία μέσω Βρυξελλών ο Ζίνι και ο Μπρούνο Άλβες, με τον πρώτο από αύριο το πρωί να ξεκινά προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα αναμένονται στο Μπουργκ Χάαμσταντ με πούλμαν οι Μάνταλος-Ρότα-Τσούμπερ-Σιμάνσκι-Βίντα-Χατζισαφί-Αθανασιάδης-Χρυσόπουλος.

Ενώ ο Λιβάι Γκαρσία το πιθανότερο είναι να μην προλάβει να έρθει στην Ολλανδία. Και αυτό διότι πιθανότατα το τελευταίο του παιχνίδι είναι στις 3 Ιουλίου (01:00 ώρα Ελλάδος) με το Τρίνινταντ και Τομπάγκο στο Gold Cup απέναντι στις ΗΠΑ και με το… αποκλεισμό του θα πρέπει να πάρει και λίγες ημέρες άδεια για να ξεκουραστεί.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X