Πρόεδρος Παρτιζάν: «Έμεινε με λιγότερα από Μπαρτσελόνα ο Πάντερ»

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Έμεινε με λιγότερα από Μπαρτσελόνα ο Πάντερ»

Ο Όστογια Μιχαΐλοβιτς, πρόεδρος της Παρτιζάν, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παραμονή του Κέβιν Πάντερ, την υπόθεση του Ντάντε Έξουμ, αλλά και τη νέα χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν τόνισε πως επιθυμεί να κρατήσει και τον Έξουμ στην ομάδα, ενώ ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός δείχνει μεγάλη φιλοδοξία.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παραμονή του Πάντερ: «Περιμέναμε πως θα υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός γιατί μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί τελικά αποδέχτηκε την πρότασή μας που ήταν πιο μικρή από αυτή που είχε από την Μπαρτσελόνα. Εμείς κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε για να κρατήσουμε τον αρχηγό μας και έναν τόσο κομβικό παίκτη για μας. Είναι μεγάλη υπόθεση για μας να κρατήσουμε μια βάση από την ομάδα που έφτασε τόσο ψηλά μετά από απουσία οκτώ ετών από την Ευρωλίγκα. Διατηρήσαμε τον ηγέτη μας, που τον ήθελε όλη η Ευρώπη και δείξαμε ότι έχουμε φιλοδοξίες για τη νέα περίοδο.

Για τον Ντάντε Έξουμ, που είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος για την Παρτιζάν αλλά διεκδικείται και από άλλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός: «Είναι ένας από τους παίκτες που έδειξαν χαρακτήρα και αξίζει να φορά τη φανέλα μας. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε όλους τους παίκτες σαν κι αυτόν. Ο κόσμος όμως θα πρέπει να ξέρει πως τα κασέ των παικτών μας έχουν ανέβει δύο ή και τρεις φορές. Γι’ αυτό είχα πει πριν δύο χρόνια ότι όποιος παίκτης έρχεται στην Παρτιζάν, μπορεί αρχικά να παίρνει λιγότερα χρήματα, αλλά με τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης και παίζοντας μπροστά στο καλύτερο κοινό του κόσμου, η τιμή τους εκτοξεύεται».

Για τους στόχους της Παρτιζάν για τη νέα σεζόν, αλλά και στον ανταγωνισμό που θα είναι ακόμη πιο ισχυρός: «Θα το πω ξεκάθαρα, στόχος μας είναι να πάμε στο Final 4. Θα φτιάξουμε μια ομάδα με αυτόν τον στόχο. Είναι σημαντικό ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο συνέχεια, γιατί αυτό θα ενισχύσει οικονομικά την ομάδα μας. Όλοι πρέπει να δώσουμε περισσότερα, αν θέλουμε περισσότερα. Βλέπουμε τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός δείχνει μεγάλη φιλοδοξία, η Μονακό κάνει μεγάλες μεταγραφές, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα είναι πάντα φαβορί… Περιμένουμε μεγάλη μάχη»!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X