Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Γκίκα ο Πανιώνιος

Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Γκίκα ο Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Ο Πανιώνιος ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του Νίκου Γκίκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια σπουδαία προσθήκη προχώρησε ο Πανιώνιος, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Γκίκα.

Ο 32χρονος γκαρντ, που αποχώρησε από τον Προμηθέα, ενώ έχει περάσει και από την ΑΕΚ, θα ενισχύσει τους «κυανέρυθρους» στην Elite League, ενώ πάντα υπάρχει το «παραθυράκι» της αναβάθμισης στην Basket League εφόσον προκύψει κενή θέση.

Ο δέκα φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών άσος δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συμφωνία, ενώ αποκάλυψε πως ήταν παρών ως φίλαθλος σε δύο ιστορικές στιγμές των Νεοσμυρνιωτών. «Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή από πάρα πολλές απόψεις. Ξέρω τι σημαίνει Πανιώνιος. Ήμουν μέσα στο γκολ του Ναλιτζή (σ.σ. στον τελικό Κυπέλλου του 1998 κόντρα στον Παναθηναϊκό) καθώς επίσης και στον αγώνα με την Λάτσιο. Βεβαίως έχω δει και πολλούς αγώνες μπάσκετ της ομάδας. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα ο Πανιώνιος κι ανυπομονώ να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Γιατί ο Πανιώνιος αξίζει να βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία», τόνισε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X