Μαρτίνο: «Μέσι και Μπουσκέτς δεν έρχονται για διακοπές»

Μαρτίνο: «Μέσι και Μπουσκέτς δεν έρχονται για διακοπές»
Photo Credits: INTIME

Ο νέος προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο, διαβεβαίωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Μπουσκέτς δεν θα πάνε στη Φλόριντα για διακοπές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μερικές φορές συνδέουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μαϊάμι με διακοπές. Αλλά δεν είναι αυτό. Έρχονται για τη διοργάνωση», είπε ο Τάτα Μαρτίνο σε συνέντευξη Τύπου.

Ο νεοδιορισμένος Αργεντινός προπονητής έχει ήδη κοουτσάρει τους Μπουσκέτς και Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ενώ με τον συμπατριώτη του είχε συνεργαστεί και ως προπονητής της Εθνικής Αργεντινής.

Η Ίντερ Μαϊάμι έχει χάσει τους τελευταίους επτά αγώνες της στην αμερικανική ποδοσφαιρική Λίγκα (MLS) και βρίσκεται στην τελευταία θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, 27η στο σύνολο των 29 ομάδων του πρωταθλήματος.

Ο Μαρτίνο κέρδισε το MLS το 2018 με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ και βλέπει ένα λαμπρό μέλλον στο πρωτάθλημα, χάρη στον Μέσι. «Το ότι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αποφασίζει να έρθει να παίξει εδώ, προφανώς ανοίγει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης», είπε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X