ΑΕΚ: Τελική ευθεία για τη μεταγραφή του Λουίς Πάλμα

ΑΕΚ: Τελική ευθεία για τη μεταγραφή του Λουίς Πάλμα
Photo Credits: INTIME

Η άφιξη του ατζέντη του Λουίς Πάλμα στην Ελλάδα όπως είναι λογικό φέρνει εξελίξεις για την Ένωση αναφορικά με τον εξτρέμ από την Ονδούρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι πολύ ζεστή για την απόκτηση του Λουίς Πάλμα!

Κρίσιμο είναι το προσεχές διάστημα για τις υποθέσεις των εξτρέμ στην ΑΕΚ. Η υπόθεση του Λουίς Πάλμα φαίνεται πως προχωρά σύμφωνα με την «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» και η επικείμενη άφιξη του ατζέντη του 23χρονου άσου στην Ελλάδα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις, πιθανόν θετικές για την μετακίνηση του ταλαντούχου εξτρέμ στην Ένωση.

Φαίνεται πως ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Άρη υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας, όπως διαπιστώθηκε και από τη συμφωνία για τον 20χρονο αμυντικό Κώστα Χρυσόπουλο για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του για 800.000 ευρώ.

Εφόσον οι δύο ομάδες τα βρουν για τον εξτρέμ από την Ονδούρα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ που αξίωνε αρχικά, αλλά ένα αρκετά πιο μικρό και πιθανώς να διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης.

Η Ανάλυση του Άκη Ζήκου για το χαμένο πρωτάθλημα |AEK After 20/05/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X