Η ΑΕΚ παίρνει σήμερα τον Χρυσόπουλο - Άμεσα στην Ολλανδία!

Η ΑΕΚ παίρνει σήμερα τον Χρυσόπουλο - Άμεσα στην Ολλανδία!
Photo Credits: INTIME

Ο θηριώδης νεαρός στόπερ Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος περνά ιατρικά και φεύγει άμεσα για Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση… ματ «αρπάζοντας» τον νεαρό στόπερ Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο!

Συγκεκριμένα, η Ένωση κατέβαλε περίπου 800.000 ευρώ για να εξασφαλίσει το 50% των δικαιωμάτων του 20χρονου και ύψους 1,93 μ. στόπερ που ανήκει στον Άρη και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο Χρυσόπουλος αναμένεται να περάσει σήμερα ιατρικά και λοιπές καθιερωμένες εξετάσεις και να πετάξει άμεσα για Ολλανδία.

Άλλωστε η ΑΕΚ έχει κενά στις θέσεις των στόπερ και ο Ματίας Αλμέιδα θέλει ακόμα μια διαθέσιμη επιλογή για να δουλέψει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Μπουρκγ Χάαμστεντε.

Ο νεαρός στόπερ που ανήκει στον Άρη και πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β’ είχε 21 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 2. Έχει επίσης δύο συμμετοχές με την Κ21 της Εθνικής Ελλάδος.


Μάλιστα, στον αγώνα με την ΑΕΚ Β’ είχε ένα «θερμό» τετ-α-τετ με τον Απόστολο Χριστόπουλο.


Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Ρόμπερτ Παλίκουτσα τον έχει εκθειάσει, εκτιμά τρομερά το ταλέντο του και θα τον ήθελε στην ομάδα αλλά η προοπτική της Ενωσης οδηγεί τον παίκτη να δοκιμάσει κάτι άλλο στην καριέρα του.

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X