ΑΕΚ: Η καθυστέρηση για στόπερ και πώς καλύπτει η Ένωση τα κενά της στην προετοιμασία

ΑΕΚ: Η καθυστέρηση για στόπερ και πώς καλύπτει η Ένωση τα κενά της στην προετοιμασία
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει για την καθυστέρηση της ΑΕΚ στο θέμα του στόπερ και πώς η Ένωση καλύπτει τα κενά της στην προετοιμασία

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Δεδομένα το ζήτημα του κεντρικού αμυντικού στην ΑΕΚ έχει καθυστερήσει είναι η αλήθεια. Η Ένωση ανέμενε την απάντηση από τον βασικό στόχο της, ο οποίος δείχνει να χρειάζεται χρόνο. Και αυτό φέρνει καθυστέρηση. Η ΑΕΚ προφανώς και δεν μπορεί να περιμένει πολύ, για αυτό ενεργοποιεί πια τις συζητήσεις και με τις εναλλακτικές λύσεις. Ειδικότερα μία που έχει στοχεύσει…

Επί της ουσίας στην Ολλανδία η Ένωση έχει για το κέντρο της άμυνας Μουκουντί-Μήτογλου και τον νεαρό Ρόκσον Γεμπόα που δείχνει καλά στοιχεία, αλλά είναι «άγουρος» για αυτό το επίπεδο. Τη Δευτέρα θα έρθει στο Μπουργκ Χάαμσταντ και ο Ντομαγκόι Βίντα, ενώ και ο 20χρονος Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος που αποκτήθηκε από τον Άρη αναμένεται στην Ολλανδία άμεσα. Έτσι θα καλυφθούν τα κενά για την άμυνα στην προετοιμασία, αλλά η ΑΕΚ θέλει έναν ποιοτικό κεντρικό αμυντικό που θα δώσει τη μάχη για την βασική 11άδα με Βίντα-Μουκουντί σχετικά άμεσα. Έχει χρόνο μπροστά της μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι 8-9 Αυγούστου για τα προκριματικά του Champions League, αλλά ο Αλμέιδα θα τον ήθελε νωρίτερα για να καταφέρει να τον εντάξει ομαλά στην ομάδα και στο παιχνίδι της.

Δεδομένα η ΑΕΚ δεν έχει εκκινήσει τις μεταγραφές όπως θα ήθελε, μετά την κατάκτηση του νταμπλ. Μόνο ο Σταύρος Πήλιος βρίσκεται στην Ολλανδία, όπως και οι νεαροί για την ΑΕΚ Β’ (Ρόκσον Γεμπόα και Τζάλοου Λαμάρανα). Με τις ανάγκες της να είναι μεγαλύτερες σαφώς… Η Ένωση χρειάζεται κεντρικό αμυντικό, τον… Πινέδα ή κάποιον άλλον χαφ για την θέση του, δύο εξτρέμ για τα άκρα της, ενώ είναι «ανοιχτά» ακόμη τα ζητήματα του φορ, ενός χαφ για το ρόστερ (στην θέση του Φράνσον) και του τρίτου τερματοφύλακα πίσω από τους Στάνκοβιτς-Αθανασιάδη.

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X