Η ΑΕΚ βγάζει υγεία, σοβαρότητα και εξέλιξη ΠΑΝΤΟΥ

Η ΑΕΚ βγάζει υγεία, σοβαρότητα και εξέλιξη ΠΑΝΤΟΥ
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, έχει από Πάλμα και Χρυσόπουλο μέχρι και… τελικό Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς περνάει ο καιρός ρε παιδιά, ε; Πότε πήγαιναν τα… χώματα περα-δοθε στη Νέα Φιλαδέλφεια, πότε έκανε εγκαίνια η ΑΕΚ στο Ναό της, πότε σήκωσε νταμπλ και πότε θα δουν, όσοι κομπλεξικοί και πονεμένοι βγάζουν ακόμα «ακατάλληλο» το καλύτερο και το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας και το ομορφότερο του κόσμου, ευρωπαϊκό τελικό μέσα σε αυτό, ούτε που το καταλάβαμε! Ούτε εμείς, ούτε κι αυτοί!

Μα, θα μου πείτε – και με το δίκιο σας – ότι δεν πέρασαν και χρόνια! Για την ακρίβεια, ούτε καν ένας χρόνος από τα λαμπρά και ιστορικά εγκαίνια της «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ Opap Arena» και ήδη η ΟΥΕΦΑ ανέθεσε στην ΑΕΚ, τελικό για ευρωπαϊκή διοργάνωση το 2024! ΕΥΡΩ-ΤΕΛΙΚΟ στον ΝΑΟ της ΑΕΚ; Και μάλιστα στα 100 της χρόνια; ΝΑΙ, είναι η απάντηση. Καλή… χώνεψη, παιδιά και να πηγαίνουν τώρα οι… σόδες, περα-δοθε!

Το έγραφα στα δύσκολα, στα πάρα πολύ δύσκολα χρόνια. Ότι αυτά που θα δούμε και θα ζήσουμε όταν η ομάδα επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν θα μπορούμε ούτε να τα φανταστούμε! Το πίστευα ακράδαντα!

Κι ακόμα δεν έχει… αμολήσει το Πνεύμα!

Όχι μόνο για τη μαγική δυναμική που δεδομένα θα έδινε αυτό το γήπεδο στην ΑΕΚ. Έχει μαγεία αυτό το γήπεδο, κι αυτός χάρη στον οποίο έγινε, δεν το είπε τυχαία. Την ξέρει αυτή τη μαγεία, το αισθάνεται το πνεύμα του γηπέδου και ξέρει και πότε να το… αμολήσει!

Κι όποιος δεν πιστέψει σε αυτό το πνεύμα, κακό του κεφαλιού του. Φέτος, με το νταμπλ, με τη μοναδική φιέστα, με την ασύλληπτη ατμόσφαιρα, με την ιστορική βραδιά των εγκαινίων, πήραμε μόνο μια πρώτη γεύση. Ελληνική! Έρχονται όμως τώρα και οι… ευρωπαϊκές! Θυμηθείτε με!

Όλο αυτό το μαρτύριο της σταγόνας, που έζησαν οι «Ενωσίτες» από το 2003, όλη αυτή η σύγχρονη αγωνιστική προσφυγιά που κράτησε είκοσι ολόκληρα χρόνια, ζουν μέσα στο πνεύμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Γιατί δεν είναι μόνο γήπεδο, κι αυτό το καταλαβαίνουν όλοι! Φίλοι και εχθροί!

Γι’ αυτό και πολεμήθηκε αυτό το έργο, όσο δεν έχει πολεμηθεί κανένα άλλο γήπεδο, παγκοσμίως. Κι όλο αυτό το μαρτύριο και ο πόνος της αγωνιστικής προσφυγιάς είκοσι ετών, είναι παράλληλα και… γραμμάτια που θα εξοφληθούν. Μια αρχή έχει γίνει μόνο. Τίποτα παραπάνω.

Όσο για τους κομπλεξικούς και τους πονεμένους, ας μας κάνουν μόνο τη χάρη να μην σταματήσουν να λυσσάνε και να γράφουν πόσο πολύ… ακατάλληλο είναι το γήπεδο της ΑΕΚ. Να συνεχίσουν γιατί το Πνεύμα τα ακούει και τα διαβάζει όλα! Και… φτιάχνεται με κάτι τέτοια!

Ο Λουίς Πάλμα και ο Χρυσόπουλος…

Θα κλείσω με δύο κουβέντες για τα μεταγραφικά. Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και έχει κάνει τις κινήσεις της για τον Λουίς Πάλμα. Το έχουμε αποκαλύψει στην «ΩΡΑ» με σερί αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. Μακάρι να δικαιωθούν, όχι επειδή τα γράψαμε στην «ΩΡΑ» (!), αλλά επειδή ο Πάλμα, από τότε που τον είδα στον Άρη, τον ήθελα στην ΑΕΚ! Και πραγματικά, αν μου έλεγες πέρυσι, διάλεξε έναν παίκτη από την Σούπερ Λιγκ να τον πάρεις στην ΑΕΚ, θα επέλεγα αυτόν.

Επίσης, έγινε γνωστό και ότι η ΑΕΚ προχωρά στην απόκτηση του στόπερ, Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου, αρχικά για την ΑΕΚ Β. Ένας παίκτης που από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ έλεγαν, πως αν κάποιος άξιζε από τον Ολυμπιακό Β, ήταν αυτός. Δεν τον έχω δει, ομολογώ, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Ήταν δανεικός με οψιόν στον Άρη, τον «τσίμπησε» η ΑΕΚ, αφού ο Ολυμπιακός δεν θέλησε να δώσει χρήματα στον Καρυπίδη.

Είτε μιλάμε για τον Λουίς Πάλμα, είτε για τον νεαρό Χρυσόπουλο, όπου προφανώς πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές κινήσεις, υπάρχει ένα κοινό το οποίο αποτυπώνεται σε αυτές. Ποιο είναι αυτό το κοινό; Η σοβαρότητα με την οποία κινείται η ΑΕΚ από πέρυσι στις μεταγραφές, είτε μιλάμε για το παρόν, είτε μιλάμε για το μέλλον της.

Κι όταν ξέρεις ότι κάπου εκεί στην Ολλανδία, γίνεται δουλίτσα από τον Ματίας Αλμέιδα, τον προπονητή δηλαδή με την προσωπικότητα που ψάχναμε χρόνια να βρούμε στην ΑΕΚ, αν μη τι άλλο, μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Γιατί η ΑΕΚ βγάζει πλέον υγεία, σοβαρότητα και εξελίσσεται. ΠΑΝΤΟΥ!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X