«Η Γουιντάντ από το Μαρόκο συζητά με τον Ελ Αραμπί»

Ολυμπιακός: Κατάρ καλεί Ελ Αραμπί και... όλα ανοιχτά!
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο η Γουιντάντ ενδιαφέρεται για τον Ελ Αραμπί και είναι σε συζητήσεις μαζί του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πληροφορία ότι η Γουιντάντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί μεταφέρει η ιστοσελίδα Wydad Times. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η ομάδα από το Μαρόκο δεν έχει μείνει μόνο στο ενδιαφέρον αλλά έχει κάνει και κάποιες επαφές με τον άσο του Ολυμπιακού για να διαπιστώσει εάν μπορεί να γίνει η μεταγραφή του το τρέχον καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο Ελ Αραμπί έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το οποίο έχει ισχύ για ακόμη έναν χρόνο, δήλαδή, μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, επισημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο “Botola”, δηλαδή, το Μαροκινό πρωτάθλημα.

Ο Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει… πατήσει τα 36 του χρόνια, υπέγραψε πέρσι το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Σε αυτό ο παίκτης κατάφερε να είχε μια αρκετά μεγάλη αύξηση των αποδοχών του, καθιστώντας τον πέρσι έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες των Πειραιωτών.

Ωστόσο, στην περσινή σεζόν η παρουσία του δεν ήταν ικανοποιητική. Έπαιξε σε συνολικά 49 ματς, εκ των οποίων τα 25 βασικός, με 10 γκολ και 5 ασίστ. Στατιστικά που δεν κρίνονται με θετικό πρόσημο, έτσι μια ενδεχόμενη πρόταση της μαροκινής ομάδας στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του εκτιμάται ότι δεν θα ήταν μια εξέλιξη που θα ακουγόταν κακή, καθώς και οι ερυθρόλευκοι θα γλίτωναν ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο αλλά και τάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που θα γίνει φέτος από τον Αντόνιο Κορδόν για να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X