«Έχασε» τον Ράις και... φουλάρει για Βέιγκα η Μάντσεστερ Σίτι

«Έχασε» τον Ράις και... φουλάρει για Βέιγκα η Μάντσεστερ Σίτι
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση απόκτησης του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ και κινείται για την εναλλακτική λύση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας κατέθεσε επίσημη πρόταση 93 εκατ. ευρώ συν άλλα 12 εκατ. ευρώ, που θα δίνονταν ανάλογα με τις συμμετοχές του Ράις την πρώτη σεζόν, αλλά η Γουέστ Χαμ την απέρριψε, ζητώντας 120 εκατ. ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρηση του.

Ετσι η Αρσεναλ έκλεισε την απόκτηση του διεθνούς μέσου, καθώς δέχτηκε να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των «σφυριών». Από την πλευρά του ο Πεπ Γκουαρντιόλα έστρεψε το ενδιαφέρον του στον μέσο της Θέλτα, όπως αναφέρει σχετικά η εφημερίδα «The Guardian».

Ο 21χρονος άσος έχει προτάσεις και από Λίβερπουλ, Τσέλσι, αλλά η ομάδα του Μάντσεστερ ελπίζει πως θα τον αποκτήσει, πληρώνοντας τα 40 εκατ. ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης στην ομάδα του Βίγκο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X