Ο Τουντσέρ της Γαλατάσαραϊ παντρεύτηκε και επέλεξε... Βέρτη για τον πρώτο χορό (VIDEO)

Ο Τουντσέρ της Γαλατάσαραϊ παντρεύτηκε και επέλεξε... Βέρτη για τον πρώτο χορό (VIDEO)

Γάμος αλά… ελληνικά για διάσημο ζευγάρι στην Τουρκία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον γάμο της διάσημης ηθοποιού Εντά Ετζέ με τον Τούρκο μπασκετμπολίστα της Γαλατάσαραϊ, Μπουγκραχάν Τουντσέρ ασχολείται το σύνολο των τουρκικών ΜΜΕ καθώς πρόκειται για ένα ζευγάρι celebrities, με τους καλεσμένους να προέρχονται από την υψηλή κοινωνία της γειτονικής χώρας.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το ζευγάρι επέλεξε ένα ελληνικό τραγούδι για τον πρώτο χορό και συγκεκριμένα το «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη.

Μάλιστα, η Ετζέ, που πρωταγωνιστεί στην τουρκική σειρά «Yasak Elma» (σ.σ. Απαγορευμένο Μήλο), γνώριζε κατά λέξη τους στίχους του τραγουδιού, το οποίο και τραγουδούσε όσο χόρευε με τον αγαπημένο της. Από την πλευρά του ο άσος της Γαλατάσαραϊ προσπάθησε με τη σειρά του να τραγουδήσει τους στίχους αλλά δεν είχε την ίδια επιτυχία με την σύζυγό του.

Ο 30χρονος γκαρντ προ ημερών υπέγραψε για 2+1 χρόνια με την Γαλατά, αποχωρώντας από την Αναντολού Εφές. Τη φετινή σεζόν, ο έμπειρος άσος δεν βρέθηκε στα βασικά πλάνα του Εργκίν Αταμάν, καταγράφοντας ολιγόλεπτες συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Συγκεκριμένα, στην Ευρωλίγκα, αγωνίστηκε σε μόλις οκτώ ματς, μετρώντας 1,1 πόντους και 2 ασίστ μέσο όρο σε 9 λεπτά συμμετοχής.


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X