Λιβάι Γκαρσία: Έβγαλε ασιστ στην συντριβή του Τρινιντάντ από τη Τζαμάικα - Κοντά στον αποκλεισμό (VIDEO)

Λιβάι Γκαρσία: Έβγαλε ασιστ στην συντριβή του Τρινιντάντ από τη Τζαμάικα - Κοντά στον αποκλεισμό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία είχε ασίστ, αλλά το Τρίνινταντ και Τομπάγκο γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από την Τζαμάικα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα δείχνουν πως ο Λιβάι Γκαρσία θα ενσωματωθεί σύντομα στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Το Τρίνινταντ και Τομπάγκο γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από την Τζαμάικα στο Σεντ Λούις για την δεύτερη αγωνιστική του Gold Cup. Πλέον για να προκριθεί θα πρέπει να κερδίσει τα ξημερώματα της Δευτέρας το φαβορί του ομίλου, ΗΠΑ, πράγμα μάλλον… αδύνατο.

Ο φορ της «Ένωσης» ήταν βασικός, αλλά… απελπιστικά αβοήθητος. Από δική του όμορφη ενέργεια από τα δεξιά και ασίστ στον Αντρέ Ράμπερσαντ η ομάδα του μείωσε στο 49’ σε 3-1, αλλά η Τζαμάικα κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Δύο γκολ (14’, 30’) πέτυχε ο Ντεμαράι Γκρέι της Έβερτον και ένα ακόμη ο Λίον Μπέιλι της Άστον Βίλα (18’) για τους νικητές, που «καθάρισαν» από το πρώτο ημίωρο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντουχουάν Ρίτσαρντς στο 92’ με τη βοήθεια μιας κόντρας.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, οι ΗΠΑ διέλυσαν με 6-0 το Σεντ Κιτς και Νέβις φτάνοντας όπως και η Τζαμάικα τους 4 βαθμούς. Χατ-τρικ σημείωσε ο Χεσούς Νταβίντ Φερέιρα Κάστρο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X