Ο Καρυπίδης πουλά ό,τι μπορεί στον Άρη - Δύο παίκτες από την Ακαδημία στον Ολυμπιακό, δύο και στον Παναθηναϊκό

Ο Καρυπίδης πουλά ό,τι μπορεί στον Άρη - Δύο παίκτες από την Ακαδημία στον Ολυμπιακό, δύο και στον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα για μεταγραφές δίνοντας παίκτες από εδώ και από εκεί...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καρυπίδης κάνει ότι μπορεί για να βρει λεφτά στον Άρη!

Τις τελευταίες ώρες, υπάρχει φήμη από τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού που κάνει λόγο για πώληση των Σγούρου και Τανούλη στους ερυθρόλευκους. Σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες διαρροές του παρελθόντος, που αποδείχθηκαν ψευδείς, η συγκεκριμένη πληροφορία είναι αληθής.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τη σημείωση ότι η συμφωνία και οι υπογραφές έπεσαν την περασμένη σεζόν (το αν σχετίζεται με τον Καμαρά ή όχι, θα πρέπει να το αποσαφηνίσουν οι δύο ΠΑΕ).

Το γιατί δεν είχε γνωστό μέχρι τώρα, προφανώς πρέπει να το απαντήσουν οι δύο σύλλογοι, αλλά είναι δεδομένη η πληροφορία ότι οι δύο παίκτες θα ανήκουν στη 2η ομάδα του Ολυμπιακού από την 1η Ιουλίου.

Αναφορικά τώρα με τα οικονομικά ανταλλάγματα και οτιδήποτε άλλο, προφανώς οι μόνοι που γνωρίζουν είναι οι ΑΡΗΣ και Ολυμπιακός. Αντίθετα δεν υπήρξε αντίστοιχη συμφωνία για τον Χρυσόπουλο, για αυτό και ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε και συμμετέχει στις προπονήσεις, αποτελώντας περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές έχουν δοθεί από τον Άρη στον Παναθηναϊκό με τον ίδιο τρόπο (Χατζηιωάννου, Καρακασίδης).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X