Η Παρτίζαν τσεκάρει Ντέιβις και Νίμπο

Η Παρτίζαν τσεκάρει Ντέιβις και Νίμπο
Photo Credits: INTIME

Τις περιπτώσεις των Μπράντον Ντέιβις και Τζος Νίμπο εξετάζει η Παρτίζαν για να καλύψει το κενό του Ματίας Λεσόρ, σύμφωνα με τους Σέρβους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρτίζαν έχει… πληγεί αρκετά από το κύμα αποχωρήσεων, οπότε είναι αναγκασμένη να κάνει το σχετικό «rebuild» στο ρόστερ της.

Τελευταία μεγάλη απώλεια για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportske.net», οι πρωταθλητές της Αδριατικής λίγκας εξετάζουν ήδη δύο περιπτώσεις για να καλύψουν το κενό του Γάλλου σέντερ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο πρώτος είναι ο Τζος Νίμπο. Ο Αμερικανός σέντερ αγωνίστηκε φέτος στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο δεν φέρεται να είναι στα πλάνα του Όντεντ Κάτας για την επόμενη σεζόν, άρα θα μείνει ελεύθερος.

Η δεύτερη περίπτωση για τον αντι-Λεσόρ είναι ο Μπράντον Ντέιβις. Ο έμπειρος ψηλός μετακόμισε στην Αρμάνι Μιλάνο το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Όμως, ο Έτορε Μεσίνα δεν τον υπολογίζει για του χρόνου, οπότε είναι πολύ πιθανό να λύσει το συμβόλαιό του.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X