Ανανέωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κρος

Ανανέωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κρος
Photo Credits: INTIME

Παραμένει στη Ρεάλ ο Κρος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2024 ο Τόνι Κρόος, καθώς η Ρεάλ ανακοίνωσε την επέκταση γι’ ακόμη ένα χρόνο της συνεργασίας της με τον Γερμανό μέσο, το τρέχον συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος του μήνα.

Ο 33χρονος άσος εντάχθηκε το 2014 στο δυναμικό της Ρεάλ, προερχόμενος από την Μπάγερν Μονάχου, και εξελίχθηκε σε βασικό ατού της «βασίλισσας», καθώς πανηγύρισε 19 τρόπαια με την ισπανική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων Champions League, τριών πρωταθλημάτων κι ενός κυπέλλου Ισπανίας, καθώς και πέντε Παγκοσμίων Κυπέλλων συλλόγων της FIFA.

Με την εθνική Γερμανίας στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου το 2014, ενώ είχε κατακτήσει και ένα Champions League με την Μπάγερν Μονάχου πριν μετακομίσει στη Ρεάλ, με την οποία μετράει 27 γκολ και 89 ασίστ σε 417 συμμετοχές. «Είμαι πανευτυχής για το νέο συμβόλαιο και ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ», τόνισε σχετικά ο Γερμανός άσος.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X