Η Τράμπζονσπορ ανακοίνωσε τον Κουρμπέλη

Η Τράμπζονσπορ ανακοίνωσε τον Κουρμπέλη
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι και επίσημα παίκτης της Τράμπζονσπορ, καθώς η τουρκική ομάδα επισημοποίησε την απόκτηση του διεθνή Ελληνα μέσου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτοικος Τουρκίας και επίσημα έγινε απόψε (27/6) ο Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς η Τράμπζονσπορ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Ελληνα χαφ.

Ο 30χρονος μέσος υπέγραψε για 2+1 σεζόν, με το «συν» να έγκεινται στο club, ενώ μέσω ενός βίντεο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος στην οικογένεια της Τράμπζονσπορ. Είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα έγιναν γνωστές και οι οικονομικές του απολαβές, καθώς στη γειτονική χώρα δημοσιοποιούνται. Οπως λοιπόν γράφουν τα εκεί ΜΜΕ την πρώτη σεζόν θα λάβει 950 χιλιάδες ευρώ, το 2024/25 ένα εκατομμύριο και το 2025/26, εάν παραμείνει, θα έχει ετήσιες απολαβές ύψους 1,1 εκατομμύρια ευρώ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X