Η πρώτη γνωριμία του Πλάθα με τους παίκτες της ΑΕΚ - Συνομίλησε με Χατζηδάκη και Καράμπελα (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη γνωριμία του Πλάθα με τους παίκτες της ΑΕΚ - Συνομίλησε με Χατζηδάκη και Καράμπελα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παρουσίασε την Τρίτη (27/6) τον νέο της προπονητή, Χουάν Πλάθα και στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» οι νεοφερμένοι Μανώλης Χατζηδάκης και Ζώης Καράμπελας

Την πρώτη του επαφή με παίκτες της ΑΕΚ είχε την Τρίτη κατά την παρουσίασή του από την ΑΕΚ ο νέος προπονητής, Χουάν Πλάθα.

Ο Πλάθα ορεξάτος, ευδιάθετος και με μεγάλη όρεξη για δουλειά έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσει κάποιους από τους νέους παίκτες του. Συγκεκριμένα, στην παρουσίαση έδωσαν το «παρών» οι Μανώλης Χατζηδάκης και Ζώης Καράμπελας που θα φοράνε τα κιτρινόμαυρα.

Οι δύο παίκτες βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν να συνομιλήσουν για πρώτη φορά με τον Ισπανό προπονητή, που και αυτός με τη σειρά του έδειξε έτοιμος να τους βοηθήσει να εξελιχθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι. Άλλωστε τις προηγούμενες μέρες αμφότεροι ακολουθούσαν πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων, με σκοπό να μείνουν σε φόρμα σε μια… νεκρή αγωνιστικά περίοδο.

Τα είπαν με τον Πλάθα οι Χατζηδάκης και Καράμπελας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Άλλωστε, όπως επισήμανε και ο Πλάθα κατά την παρουσίασή του από την ΚΑΕ ΑΕΚ, έχει τον τρόπο να συνδυάζει πρωταθλητισμό και εξέλιξη νεαρών παικτών, φέρνοντας τα παραδείγματα των Σέρχιο Γιουλ, Κρίσταπς Πορζίνγκις και Αλμπέρτο Ντίαθ, με τους οποίους δούλεψε και τους βοήθησε να πάνε στο επόμενο επίπεδο.

Η ΑΕΚ έχει έναν σημαντικό ελληνικό κορμό, με παίκτες όπως ο Δημήτρης Φλιώνης, ο Ζώης Καράμπελας, ο Μανώλης Χατζηδάκης και ο Όμηρος Νετζήπογλου, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν βασικό κορμό της νέας προσπάθειας.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X