ΑΕΚ: Τεράστια η ζήτηση για συνέδρια στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

ΑΕΚ: Τεράστια η ζήτηση για συνέδρια στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Χαμός με τα διαρκείας, αλλά χαμός και στη ζήτηση για τη διοργάνωση συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που γίνεται χαμός στην ΑΕΚ με τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης σεζόν, υπάρχει τεράστια ζήτηση και για τη διοργάνωση συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Εκτός από τον χαμό που υπάρχει σταθερά από την πρώτη στιγμή με τα εισιτήρια διαρκείας, έπειτα και από την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του 3rd Football 360 Summit στην OPAP ARENA (το οποίο ήταν sold out), η ΠΑΕ ανέφερε την Τρίτη (27/6) ότι υπάρχει τεράστια ζήτηση και για τη διοργάνωση συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Πρόκειται για μια από τις δραστηριότητες που, για την ΠΑΕ ΑΕΚ, αποτελούσε από την αρχή στόχο η ανάπτυξή της, όσον αφορά την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και η ζήτηση που υπάρχει έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες όλων στη διοίκηση.

Σαφώς και μετά από την τεράστια ζήτηση για συνέδρια που υπάρχει είναι εκ των πραγμάτων λογικό πως γίνεται αυστηρή επιλογή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς είναι πρακτικά αδύνατο να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X