Στον Παναιτωλικό ο Καπίνο

Στον Παναιτωλικό ο Καπίνο
Photo Credits: INTIME

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Καπίνο που υπέγραψε με την ομάδα του Παναιτωλικού για δύο χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από πέντε χρόνια ο 29χρονος πορτιέρο θα αγωνιστεί ξανά στη Super League, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Έπειτα από μία σημαντική καριέρα με τις φανέλες των Παναθηναϊκού, Μάιντς, Ολυμπιακού κι ακολούθως σε Φόρεστ, Βέρντερ, Σαντχάουζεν, Αρμίνια Μπίλεφελντ και Μιέτζ Λέγκνιτσα, ο Καπίνο πήρε την απόφαση να επαναπατριστεί, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τους Αγρινιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Στέφανος Καπίνο ανήκει από σήμερα στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο διεθνής τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1994 και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε FSV Mainz, Ολυμπιακό (κατέκτησε δύο πρωταθλήματα), Nottingham Forest, Werder Bremen, Sandhausen, Arminia Bielefeld και το τελευταίο εξάμηνο στην Πολωνική Miedz Legnica.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X