Κοσμάς σε Καραπαπά: «Την ΑΕΚ δεν την λυπήθηκε κάνεις που παραλίγο να μας βάλουν να παίξουμε δέκα σερί ματς εκτός έδρας!»

Κοσμάς σε Καραπαπά: «Την ΑΕΚ δεν την λυπήθηκε κάνεις που παραλίγο να μας βάλουν να παίξουμε δέκα σερί ματς εκτός έδρας!»
Photo Credits: INTIME

Η πληρωμένη απάντηση του Γιώργου Κοσμά στον Κώστα Καραπαπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά τη διάρκεια του σημερινού ΔΣ της Super League συζητήθηκε η πρόταση που είχε κάνει και επανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ και μέσω επιστολής της προς τη διοργανώτρια σχετικά με την κλήρωση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της νέας σεζόν με στόχο να εξασφαλιστεί σε απόλυτο βαθμό το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Η Ένωση όπως συνηθίζει σε αυτές τις περιπτώσεις καταθέτει λεπτομερείς και συγκεκριμένες προτάσεις με στόχο της πιο δίκαιη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Στο λιμάνι αυτά τα… βαριούνται όπως φαίνεται.

Οταν ο Κώστας Καραπαπάς είπε στον κ. Κοσμά «ας το αφήσουμε για μεταγενέστερο χρόνο, δεν μας λυπάστε να συζητάμε για σενάρια και κλειδάριθμους τέλος Ιουνίου;», του απάντησε: «Την ΑΕΚ δεν την λυπήθηκε κάνεις που παραλίγο να μας βάλουν να παίξουμε δέκα σερί ματς εκτός έδρας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X