Σαβέβσκι στο enwsi.gr: "Ο Παυλής είναι παράδειγμα προς μίμηση"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

savevskiΛίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Μιχάλη Παυλή ότι αποφασίζει να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, το enwsi.gr επικοινώνησε με τον άνθρωπο που ανακάλυψε το ταλέντο του 24χρονου επιθετικού στη Μυτιλήνη και τον έφερε στην ΑΕΚ. Ο λόγος για τον “μεγάλο” Τόνι Σαβέβσκι, ο οποίος το 2005 είδε στο πρόσωπο του Παυλή τον γκολτζή που θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, προπονητής και υπεύθυνος ακαδημιών του δικεφάλου δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση του Παυλή και αρχικά έδειξε σαστισμένος:

“Δεν το γνώριζα ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Κρίμα. Μόνο αυτό έχω να πω. Είναι λυπηρό για ένα παιδί με τέτοιο ταλέντο και πολλές φιλοδοξίες να αναγκάζεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο για λόγους υγείας. Δε θα πρέπει όμως να υπάρχει απογοήτευση, αλλά αντίθετα θα πρέπει ο Μιχάλης να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Αυτός το πάλεψε όσο μπορούσε περισσότερο. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά με παρόμοια προβλήματα τα οποία δεν τα γνωρίζουμε, επειδή δεν παίζουν σε μεγάλη κατηγορία”, τόνισε αρχικά ο Σαβέβσκι, ο οποίος θυμήθηκε την περίοδο που τον βρήκε και τον πρότεινε στον Λορένζο Σέρα Φερέρ:

“Απ’ την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι ο Μιχάλης μπορεί να κάνει καριέρα. Είχαμε διακρίνει τα στοιχεία στο παιχνίδι του που έκαναν τη διαφορά. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να έχει τη διάρκεια που του άξιζε. Θυμάμαι όταν τον επέλεξε ο Φερέρ στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη ότι είχε κάνει θετική εντύπωση σε όλους ο τρόπος που αγωνιζόταν. Έκανε καριέρα, αλλά σίγουρα υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα”.

Ο Σαβέβσκι θέλησε μέσω του enwsi.gr να στείλει και το μήνυμά του προς τον Μιχάλη Παυλή:

“Θα ήθελα να του πω κουράγιο. Τόσο στον Μιχάλη, όσο και σε όλους τους παίκτες που δεν καταφέρνουν να πετύχουν αυτά που πραγματικά μπορούν”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X