«Πολλοί οι «μνηστήρες» του Λιβάι Γκαρσία που έκανε εξαιρετική σεζόν με την ΑΕΚ - Πολλά για τη Μονπελιέ τα 15 εκατ. ευρώ»

«Πολλοί οι «μνηστήρες» του Λιβάι Γκαρσία που έκανε εξαιρετική σεζόν με την ΑΕΚ - Πολλά για τη Μονπελιέ τα 15 εκατ. ευρώ»
Photo Credits: INTIME

Νέο ρεπορτάζ για τον αρχισκόρερ της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία. Τι γράφεται για τους «μνηστήρες» του και τη Μονπελιέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται στον διεθνή Τύπο τα ρεπορτάζ για τον πρώτο σκόρερ της Ένωσης τη φετινή σεζόν, Λιβάι Γκαρσία με τη Μονπελιέ να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, αλλά να παραδέχεται ταυτόχρονα πως τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης καταδεικνύουν τον βαθμό δυσκολίας.

Συγκεκριμένα, σε αφιέρωμα για το «πάρε-δώσε» της γαλλικής ομάδας σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές φήμες που υπάρχουν, αναφέρεται οτι «ένα από τα μονοπάτια προτεραιότητας για την αντικατάσταση των Μαβιντί, Ουάχι και Ζερμέν θα ήταν αυτό που θα οδηγεί στον Λιβάι Γκαρσία».

«Ο 25χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ αγωνίζεται στην ΑΕΚ Αθηνών, με την οποία έκανε εξαιρετική σεζόν. Επομένως, πολλοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και ο σύλλογός του ζητά ένα ποσό μεταξύ 10 και 15 εκατομμυρίων ευρώ. Πάρα πολλά για τη διοίκηση της Μονπελιέ», συμπληρώνεται στο εν λόγω θέμα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X