Ματέο Γκαρσία: «Αποχωρώ ως παίκτης, αλλά ποτέ ως φίλος αυτής της ομάδας» (ΦΩΤΟ)

Ματέο Γκαρσία: «Αποχωρώ ως παίκτης, αλλά ποτέ ως φίλος αυτής της ομάδας» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μετά την ανακοίνωσή της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας, ο Αργεντινός εξτρέμ αποχαιρέτησε τον Άρη με δημοσίευση στα social media

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είπε «αντίο» στον Άρη ο Ματεό Γκαρσία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μετά από 20 γκολ και έξι ασίστ σε 136 συμμετοχές με τους «κίτρινους», θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό και στην Άτλας που ανακοίνωσε σήμερα (25/06) τη μεταγραφή του.

Ο 26χρονος με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτησε τους φίλους του Άρη, τονίζοντας πως θα παραμείνει για πάντα φίλαθλος της ομάδας.

«Ευχαριστώ πολύ όλη την οικογένεια του Άρη που με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Ήταν μία ευχάριστη διαδρομή και σήμερα αποχαιρετώ τον σύλλογο ως παίκτης, αλλά ποτέ δεν θα τον αποχαιρετήσω ως φίλαθλος αυτών των χρωμάτων. Σας ευχαριστώ για όλα, πάντα στην καρδιά μου!», έγραψε στη δημοσίευση του ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateo Garcia (@mateogarcia_96)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X