Ο Μάρκεθ δεν θα τρέξει στο Ασεν

Ο Μάρκεθ δεν θα τρέξει στο Ασεν

Δεν θα τρέξει ο Μάρκεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος εξακολουθεί να υποφέρει από τραυματισμούς που υπέστη πριν από μια εβδομάδα στο Sachsenring, δεν θα εκκινήσει στο κυριακάτικο MotoGP της Ολλανδίας, που θα διεξαχθεί στην πίστα του Ασεν, όπως ανακοινώθηκε από την Honda.

«Ο Μαρκ Μάρκεθ, δεν θα αγωνισθεί στο Grand Prix στο Assen TT Circuit, αφού κρίθηκε ακατάλληλος λόγω τραυματισμών που υπέστη κατά τη διάρκεια του γερμανικού GP την περασμένη εβδομάδα, οι οποίοι επιδεινώθηκαν περαιτέρω», ανέφερεται στην σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Προς το παρόν, ο εξάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι 19ος στην γενική κατάταξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ έπεσε πέντε (!) φορές το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Γερμανία.

Ο Μάρκεθ υπέστη μια σοβαρή πτώση κατά την διάρκεια της προθέρμανσης, που προηγήθηκε του Grand Prix, προκαλώντας κάταγμα στο ύψος του δακτύλου του αριστερού χεριού, που τον ανάγκασε να χάσει τελικά τον αγώνα στο Sachsenring. Ο Ισπανός αναβάτης, βρέθηκε στο έδαφος δύο φορές, την Παρασκευή και το Σάββατο στο Άσεν όπου τερμάτισε στην 17η θέση στον αγώνα σπριντ.

Σημειώνεται, ότι ο 30χρονος οδηγός δεν έχει κερδίσει αγώνα από το τέλος της σεζόν του 2021.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X