Τσέλσι: Η Μπάγερν μπαίνει «σφήνα» στην Γιουνάιτεντ για τον Μάουντ

Τσέλσι: Η Μπάγερν μπαίνει «σφήνα» στην Γιουνάιτεντ για τον Μάουντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει απορρίψει τρεις προσφορές για τον Μέισον Μάουντ, ο οποίος έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Τσέλσι, και εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θεωρούν ότι η αποτίμηση των «Μπλε» για τον 24χρονο είναι πολύ υψηλή και είναι έτοιμοι να εξετάσουν άλλους στόχους για τη μεσαία γραμμή, με τον Μόισες Καϊσέδο της Μπράιτον να βρίσκεται ψηλά στη λίστα επιθυμιών του Έρικ Τεν Χαγκ.

Η άρνηση της Τσέλσι να αποδεχτεί την τελευταία προσφορά της Γιουνάιτεντ ύψους 50 εκατ. λιρών συν 5 εκατ. λίρες (58+6 εκατ. ευρώ) σε πρόσθετες παροχές έχει ανοίξει την πόρτα σε άλλους συλλόγους να μπουν στην κούρσα για την απόκτησή του. Ο Τόμας Τούχελ, προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, προπόνησε τον Μάουντ στην Τσέλσι και είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Ο Άγγλος υπό τον Τούχελ έκανε κάποιες από τις καλύτερες εμφανίσεις του και η Μπάγερν προσπαθεί να τ«ον «κλέψει» απ’ τη Γιουνάιτεντ. Υπάρχει το ενδεχόμενο η Τσέλσι να δεχτεί χαμηλότερο ποσό από σύλλογο εκτός Premier League. Μένει να δούμε αν ο Μάουντ θα ήταν πρόθυμος να εγκαταλείψει την Αγγλία.

Η Μπάγερν ανασυγκροτείται μετά την απογοήτευση στο Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν και θέλει να στηρίξει τον Τούχελ. Πρόκειται δε να χάσει άλλο έναν πρώην παίκτη του Τούχελ, τον Κάι Χάβερτς, ο οποίος κατευθύνεται προς την Άρσεναλ.

Να σημειώσουμε ότι ο Μάουντ, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο και της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ, έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να υπογράψει επέκταση και θα μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με ομάδα του εξωτερικού από τον Ιανουάριο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X