Άρης: Βαριά ήττα στο δεύτερο φιλικό από τη Μακάμπι Χάιφα (4-1)

Άρης: Βαριά ήττα στο δεύτερο φιλικό από τη Μακάμπι Χάιφα (4-1)
Photo Credits: INTIME

Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε ο Άρης στο δεύτερο φιλικό που έδωσε επί ισραηλινού εδάφους με αντίπαλο - εκ νέου - τη Μακάμπι Χάιφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε ο Άρης στο δεύτερο φιλικό που έδωσε επί ισραηλινού εδάφους με αντίπαλο – εκ νέου – τη Μακάμπι Χάιφα.

Σε αντίθεση με το προ ημερών παιχνίδι, επίσης προπονητικού χαρακτήρα με διάρκεια τρία ημίωρα, στο οποίο οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 1-0, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Ναζαρέτ η Μακάμπι ήταν καταιγιστική.

Στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καντίλ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 43′ ήρθε το δεύτερο γκολ με σουτ του Σίμπλι μέσα από την περιοχή. Στο 73ο λεπτό έγινε το 3-0 με προσπάθεια του Ζαρόρα, για να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ τέσσερα λεπτά μετά ο Τσιμπούτα. Το γκολ της τιμής για τον Άρη πέτυχε στο 89′ ο Λουίς Πάλμα που είχε περάσει ως αλλαγή.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε τον Άρη ο Απόστολος Τερζής: Κουέστα, Εμπακατά, Τανούλης, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Ματαρίτα, Νταμπό, Πάβιτσιτς, Παναγίδης, Τσέρα, Χριστοδουλόπουλος.

Αύριο η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X