«Ο Κλέιμαν θα απαλλαχθεί από τις κατηγορίες και θα συνεχίσει να παίζει στην Ελλάδα»

«Ο Κλέιμαν θα απαλλαχθεί από τις κατηγορίες και θα συνεχίσει να παίζει στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

«Ο Κλέιμαν θα απαλλαχθεί από τις κατηγορίες και θα συνεχίσει να παίζει στην Ελλάδα», σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόρις Κλέιμαν ενεπλάκη προ μηνών σε περιστατικό με μαθήτρια από το Βέλγιο που βρισκόταν στην Αθήνα με το σχολείο της και κατήγγειλε πως ο Ισραηλινός τερματοφύλακας της είχε κάνει σεξουαλική επίθεση.

Ο άλλοτε πορτιέρε του Βόλου, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα λύθηκε άμεσα, δήλωνε εξ αρχής αθώος, ενώ μετά την καταβολή εγγύησης αφέθηκε ελεύθερος. Πλέον, τα Μέσα από την πατρίδα του υποστηρίζουν πως ο Κλέιμαν αναμένεται να απαλλαγεί από τις κατηγορίες. Μάλιστα, το «one.co.il» αναφέρει πως έχει ενημερώσει ήδη την Μπνέι Σακχίν πως δεν αποδέχεται την πρότασή της και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα, απ’ όπου και έχει προτάσεις.

«Ζητήθηκε από τον εκπρόσωπό του να επιταχυνθούν οι επαφές, όμως το πρωί ενημέρωσε την Μπνέι Σακχίν πως απέρριψε την πρότασή της. Ο Κλέιμαν αναμένεται να υπογράψει σε ομάδα της ελληνικής πρώτης κατηγορίας και παράλληλα θα ‘κλείσει’ και την υπόθεση στην Ελλάδα που τον αναστάτωσε πριν από μερικούς μήνες. Αναμένεται να παρουσιάσει στοιχεία που θα ‘καθαρίσουν’ το όνομά του από κάθε κατηγορία», τονίζει το δημοσίευμα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X