«Σφήνα» της Μίλαν σε Ρεάλ για το παιδί-θαύμα του τουρκικού ποδοσφαίρου!

«Σφήνα» της Μίλαν σε Ρεάλ για το παιδί-θαύμα του τουρκικού ποδοσφαίρου!

«Σφήνα» στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού της Φενέρμπαχτσε, Αρντά Γκιουλέρ, θέλει να μπει η Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κυνήγι της απόκτησης του Αρντά Γκιουλέρ φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά η Μίλαν!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσίογλου, οι «ροσονέρι» έχουν προσεγγίσει τη Φενέρμπαχτσε, ζητώντας την άδειά της να ξεκινήσει επαφές με το παιδί-θαύμα του τουρκικού ποδοσφαίρου!

Βέβαια, οι Ιταλοί δεν παίζουν μόνοι τους, καθώς, χθες, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στην Ισπανία που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρεται ζεστά για την περίπτωση του 18χρονου μεσοεπιθετικού!

Ο Τούρκος… Μέσι, όπως είναι το «παρατσούκλι» του στη γείτονα χώρα, πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φέτος, μετρώντας 25 συμμετοχές με έξι γκολ και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Φενέρ, η οποία από την πλευρά της αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 18 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρησή του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X