Αλά Σαουδική Αραβία η τρίτη φανέλα της Νιουκάστλ (ΦΩΤΟ)

Αλά Σαουδική Αραβία η τρίτη φανέλα της Νιουκάστλ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η τρίτη εμφάνιση της Νιούκαστλ διέρρευσε και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η φανέλα της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διέρρευσε η τρίτη εμφάνιση που θα φορά η Νιούκαστλ τη νέα σεζόν και για ακόμη μια φορά φέρει έντονα χαρακτηριστικά από τη Σαουδική Αραβία. Ο λόγος προφανώς και είναι οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, με την φετινή φανέλα να είναι σχεδόν ίδια με αυτή της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας!

Η εμφάνιση είναι σχεδόν ολόκληρη πράσινη με ανοιχτόχρωμες και σκούρες ρίγες σε διάφορα σχήματα και κατευθύνσεις σε ολόκληρο το σχέδιο. Η Σαουδική Αραβία είναι συνώνυμη με το πράσινο χρώμα και η εθνική ομάδα φόρεσε παρόμοια εκτός έδρας φανέλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022.

Η φανέλα που έχει διαρρεύσει ολοκληρώνεται με ασπρόμαυρη επένδυση γύρω από τα μανίκια και στρογγυλό γιακά. Έρχεται, μόλις, έναν χρόνο μετά την αμφιλεγόμενη ασπροπράσινη φανέλα της Νιούκαστλ, για την οποία είχε γίνει ένας μικρός χαμός λέγοντας πως απεικονίζει το κράτος της Σαουδικής Αραβίας.

Με τις αντιδράσεις από τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας να είναι αρκετά έντονες μέσω των social media.

Αλά Σαουδική Αραβία η τρίτη φανέλα της Νιουκάστλ (ΦΩΤΟ) Αλά Σαουδική Αραβία η τρίτη φανέλα της Νιουκάστλ (ΦΩΤΟ) Αλά Σαουδική Αραβία η τρίτη φανέλα της Νιουκάστλ (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X