Ολυμπιακός: Δεν υπολογίζονται Γκάρι Ροντρίγκες, Ραντζέλοβιτς, Καμαρά και άλλοι τρεις!

Ολυμπιακός: Δεν υπολογίζονται Γκάρι Ροντρίγκες, Ραντζέλοβιτς, Καμαρά και άλλοι τρεις!
Photo Credits: INTIME

Αποφάσεις στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συζήτηση που είχε με τον Αντόνιο Κορδόν τα τελευταία εικοσιτετράωρα αποφάσισε για τα πρώτα κοψίματα των παικτών ενόψει της αποστολής που θα ανακοινώσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία.

Πρόκειται για τον Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα έτσι κι αλλιώς τις τελευταίες εβδομάδες της περασμένης περιόδου, αλλά και τους δανεικούς Ραντζέλοβιτς, Κούντε, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νταμπό και Αλίγιαγκιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ειδοποιήθηκαν να βρίσκονται στον Ρέντη ξεκινώντας προπονήσεις (καθώς δεσμεύονται με συμβόλαια) μέχρι τις 6 Ιουλίου, δηλαδή, μία ημέρα μετά αφού οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ταξιδέψει για το Μιλς της Αυστρίας.

Ο Κορδόν λοιπόν, θα έχει επαφές με τους παραπάνω παίκτες και τους εκπροσώπους τους, προκειμένου να βρεθεί λύση είτε με πώλησή τους είτε ορισμένων εξ’ αυτών για νέο δανεισμό.

Στην περίπτωση του Ροντρίγκες θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X