Κρατάει σκληρή στάση η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιέζει τον Κέιν

Τότεναμ: Ο Ράμος προειδοποιεί τον Χάρι Κέιν ότι «δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να παίξει στη Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αδιαλλαξία που δείχνει η διοίκηση της Τότεναμ για την παραχώρηση του Χάρι Κέιν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιπλέκει την κατάσταση.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε δηλώσει πως «υπάρχει ένα μεγάλο καλοκαίρι μπροστά και πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν εδώ για να αρχίσουμε να είμαστε ξανά επιτυχημένοι.

Νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια συζήτηση με τον πρόεδρο, σε σχέση με κάποιες από τις αξίες του συλλόγου. Είχαμε πολλές συζητήσεις όπως αυτή στο παρελθόν για το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε ξανά».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν παραχωρείται με λιγότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ, δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Πρόκειται για ένα ποσό απαγορευτικό για τους «κόκκινους διάβολους», αλλά και για τις Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, που ενδεχομένως να ήθελαν τον παίκτη.

Δεδομένης της σκληρής στάσης που κρατά ο Λίβι, οι διοικούντες τη Γιουνάιτεντ αποφάσισαν να προτείνουν στον 29χρονο επιθετικό να χρησιμοποιήσει την «αίτηση μεταγραφής», που συνηθίζεται στην Premier League σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Εφόσον τελικά ο έμπειρος επιθετικός, συμφωνήσει να… παίξει αυτό το χαρτί, οι παράγοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον πάρουν στο «Ολντ Τράφορντ».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X