Στεφάτου στο enwsi.gr: «Μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και περηφάνια με την ΑΕΚ»

Στεφάτου στο enwsi.gr: «Μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και περηφάνια με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Ελένη Στεφάτου μίλησε στο enwsi.gr για την φετινή πορεία και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη του στα τμήματα ποδοσφαίρου γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος βάζοντας έτσι το …κερασάκι στην τούρτα σε μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά.

Η «Ένωση» πανηγύρισε το νταμπλ ενώ στην αρχή της σεζόν είχε κατακτήσει το σούπερ Καπ. Σε όλα αυτά αν προσθέσεις και την ιστορική άνοδο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στην Α’ Εθνική δημιουργείς την απόλυτα πετυχημένη σεζόν.  Τα κορίτσια του «Δικεφάλου» απέδειξαν φέτος πως η ΑΕΚ είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει και στο γυναικείο ποδόσφαιρο, κάνοντας τον κόσμο να «αγκαλιάσει» και τα δύο αυτά τμήματα.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Ελένη Στεφάτου μίλησε στο enwsi.gr για την χρονιά αυτή και τους τίτλους οι οποίοι ήρθαν με πολύ δουλειά, υπομονή και επιμονή.

«Θα χαρακτήριζα την σεζόν άκρως επιτυχημένη καθώς καταφέραμε να κατακτήσουμε και τα τρία τρόπαια του φουτσαλ καθώς και τον βασικό μας στόχο στο ποδόσφαιρο γυναικών το πρωτάθλημα που θα μας έδινε το εισιτήριο για την άνοδο στην Α’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ» ανέφερε αρχικά η αθλήτρια της ΑΕΚ και συνέχισε λέγοντας: «Με πολύ δουλειά, υπομονή, επιμονή και προσήλωση στο πλάνο των προπονητών μας πραγματοποιήσαμε τους στόχους μας σε μια χρόνια γεμάτη συγκινήσεις και περηφάνια».

Στη συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην κάνει την δική της ξεχωριστή αναφορά και στον κόσμο ο οποίος ήταν φέτος στο πλευρό των τμημάτων της ΑΕΚ: «Νομίζω πως με την φετινή μας παρουσία αλλά και την κατάκτηση των τροπαίων βοηθήσαμε και τον κόσμο της ΑΕΚ να γνωρίσει καλύτερα το γυναικείο ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Η παρουσία τους στα γήπεδα μας ενθάρρυνε  πολύ και τους ευχαριστούμε για αυτό».

Η πορεία του γυναικείου ποδοσφαίρου της ΑΕΚ με αριθμούς :

22 Σεπτεμβρίου 2021 : Το ταξίδι  ξεκίνησε

08/05/2022: Άνοδος στην Β’ Κατηγορία Γυναικών

23/06/2022: Τελικός του Women’s Funny Cup

10/11/2022: Τελικός του Super Cup

28/05/2023: Ιστορική άνοδος στην Α’ Εθνική Κατηγορία

31/05/2023: Πρωτάθλημα Ελλάδας  στο Futsal Γυναικών

22/06/2023: Κύπελλο Ελλάδος στο Futsal Γυναικών

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X