NBA Draft 2023: Στους Σπερς ως η πρώτη επιλογή ο Βίκτορ Γουενμπανιάμα

NBA Draft 2023: Στους Σπερς ως η πρώτη επιλογή ο Βίκτορ Γουενμπανιάμα
Photo Credits: INTIME

Στην κορυφή του Draft του ΝΒΑ για το 2023 βρέθηκε ο Βίκτορ Γουενμπανιάμα, με τους Σπερς να κάνουν δικό τους τον θηριώδη 19χρονο πάουερ φόργουορντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Kάτοικος Τέξας θα γίνει ο Βίκτορ Γουενμπανιάμα!

Το παιδί-θαύμα από τη Γαλλία, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σαν Αντόνιο με τη φανέλα των Σπερς, οι οποίοι τον επέλεξαν (όπως αναμενόταν) στο νούμερο 1 του NBA Draft 2023.

Μάλιστα, ο θηριώδης φόργουορντ πρόκειται να αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 12,1 εκατ. δολάρια από την πρώτη κιόλας σεζόν, ενώ σε βάθος τριετίας η οψιόν του θα φτάσει τα 16.8 εκατομμύρια.

Ο Μπράντον Μίλερ στη δεύτερη θέση που επιλέχθηκε από τους Χόρνετς, ενώ την τριάδα κλείνει ο 19χρονος γκαρντ, Σκουτ Χέντερσον που θα αγωνίζεται στους Μπλέιζερς.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο… δικός μας Τρίσταν Βούκσεβιτς, άκουσε το όνομα του στα μέσα του β΄γύρου του draft με τους Ουίζαρντς να επενδύουν στο ταλέντο του, επιλέγοντας τον στο νούμερο 42.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X