AEK: Η προετοιμασία θα ξεκινήσει χωρίς Λιβάι Γκαρσία λόγω Gold Cup

AEK: Η προετοιμασία θα ξεκινήσει χωρίς Λιβάι Γκαρσία λόγω Gold Cup
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία θα διεξαχθούν οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας της ΑΕΚ λόγω Gold Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στην Ολλανδία χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία που έχει κληθεί στην Εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάγκο για το Cold Cup 2023 που θα λάβει χώρα στα γήπεδα των ΗΠΑ και του Καναδά από τις 25 Ιουνίου ως τις 16 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία θα έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του τουλάχιστον έως τις 3 Ιουλίου, όταν και ολοκληρώνονται τα ματς στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης που συμμετέχει.

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει τα Σεντ Κιτς & Νέβις στις 25 Ιουνίου (22:30), την Τζαμάικα στις 29 Ιουνίου (92:30) και τις ΗΠΑ στις 3 Ιουλίου (02), με τους δύο πρώτους να προκρίνονται από τους τέσσερις ομίλους στα προημιτελικά.

Το τελευταίο διάστημα ο Λιβάι πραγματοποιεί την προετοιμασία με το Τρίνινταντ και Τομπάγκο στη Φλόριντα με τον 25χρονο επιθετικό της ΑΕΚ να δηλώνει μεταξύ άλλων ενόψει της έναρξης του Gold Cup στο οποίο συμμετέχουν οι χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής:

«Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός. Η ομάδα προετοιμάζεται γι’ αυτό. Προκριθήκαμε αυτόματα, κάτι που δικαιούμασταν νομίζω. Αυτό το διάστημα μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δουλέψουμε πιο σκληρά προκειμένου να είμαστε σε καλή κατάσταση για τα παιχνίδια. Όποτε με καλεί η Εθνική ομάδα, χωρίς να το σκέφτομαι λέω πάντα ναι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, αλλά το να εκπροσωπείς τη χώρα σου πάντα σου προκαλεί ενθουσιασμό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια διοργάνωση σε όμιλο με Αϊτή, Ονδούρα και Κατάρ συμμετέχει το Μεξικό, στην αποστολή του οποίου θα βρίσκεται και ο Ορμπελίν Πινέδα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X