Η Γιουβέντους αγόρασε τον Μίλικ από την Μαρσέιγ

Η Γιουβέντους αγόρασε τον Μίλικ από την Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και επίσημα ο Άρεκ Μίλικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και επίσημα ο Άρεκ Μίλικ!

Δεν το… κουνάει από το Τορίνο ο Αρκάντιους Μίλικ! Οι εμφανίσεις του Πολωνού άλλωστε τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Γιουβέντους έπεισαν το κλαμπ να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από τη Μαρσέιγ και να τον κρατήσουν στη Serie A για τουλάχιστον τρία ακόμα χρόνια.

Γεγονός που έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης από το κλαμπ, το οποίο προχώρησε στην αγορά του αντί 6,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ακόμα 1,1 εκατομμύρια συμπεριλαμβάνονται σε μορφή μπόνους!

Από την πλευρά του ο Πολωνός επιθετικός έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2026, συνεχίζοντας έτσι να φοράει τη φανέλα της Γηραιάς Κυρίας που σε πρώτη φάση τον είχε αποκτήσει ως δανεικό το προηγούμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως τη σεζόν που μας πέρασε ο 29χρονος σημείωσε εννιά γκολ με τη Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μοίρασε και μια ασίστ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X