Πήρε Εντικά η Ρόμα

Πήρε Εντικά η Ρόμα
Photo Credits: INTIME

Παίκτης της Ρόμα ο Εντικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενισχύεται στα μετόπισθεν η Ρόμα, καθώς ανακοίνωσε σήμερα (21/6) την απόκτηση του Εβάν Εντικά. Ο υψηλόσωμος (1,92μ.) κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μετακομίζει στους «τζιαλορόσι» ως ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης λήγει στις 30 Ιουνίου, υπέγραψε στον ιταλικό σύλλογο έως το 2028 και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 5. «Ο τρόπος, με τον οποίο μου εξήγησαν το πρότζεκτ, μαζι με την ιστορία και το πρεστίζ αυτού του συλλόγου, με έκαναν να θέλω να έρθω στη Ρώμη, η οποία είναι μια φανταστική πόλη που αγαπά και ζει για το ποδόσφαιρο. Ανυπομονώ να βγω στον αγωνιστικό χώρο του “Ολίμπικο” μπροστά στους νέους υποστηρικτές μου και να κάνω τη συμβολή μου προς την επίτευξη των στόχων μας» δήλωσε ο 23χρονος άσος, ο οποίος είναι γεννημένος στο Παρίσι, από Καμερουνέζο πατέρα και μητέρα από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Αποτελεί «προϊόν» των τμημάτων υποδομής της Οσέρ, από την οποία μεταπήδησε το 2018 στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Φόρεσε για πέντε χρόνια τη φανέλα των «αετών» και τους βοήθησε να κατακτήσουν το Europa League του 2022, ενώ κατέγραψε συνολικά 183 συμμετοχές στη γερμανική ομάδα, με απολογισμό 12 γκολ και δέκα ασίστ.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Εντικά αγωνίστηκε στις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ωστόσο πρόσφατα άλλαξε αθλητική υπηκοότητα, καθώς επέλεξε να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X