«Καμπάνα» 4 αγωνιστικών στον Μουρίνιο

«Καμπάνα» 4 αγωνιστικών στον Μουρίνιο
Photo Credits: INTIME

Βαριά τιμωρία επιβλήθηκε στον Μουρίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 31 Μαΐου η Ρόμα έχασε τον τελικό του Europa League από τη Σεβίλη, σε μια συνάντηση στο τέλος της οποίας ο ιταλικός σύλλογος και οι οπαδοί του υπέπεσαν σε αρκετά παραπτώματα. Σήμερα, η UEFA ανακοίνωσε τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν εναντίον των «Τζαλορόσι» αλλά και τους προπονητή της.

Η αρχή από τον προπονητή, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να «εισπράττει» ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγώνων από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του, λόγω των υβριστικών δηλώσεών του προς τον διαιτητή της συνάντησης, τον Άγγλο Άντονι Τέιλορ.

Επίσης, η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή τής UEFA επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στη Ρόμα και της απαγόρευσε να πουλήσει εισιτήρια στους οπαδούς της για τον επόμενο ένα εκτός έδρας αγώνα, για άναμμα πυροτεχνημάτων, ρίψη αντικειμένων, πράξεις φθοράς και αναστάτωση στο πλήθος.

Ακόμη, η ιταλική ομάδα θα πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ για την ανάρμοστη συμπεριφορά της ομάδας και θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Ουγγρική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εντός 30 ημερών για τη διευθέτηση των ζημιών που προκλήθηκαν από τους οπαδούς της στο «Φέρεντς Πούσκας» (η έδρα του τελικού), δηλαδή για σπασμένους κάδους, γυαλιά, πρίζες καλωδίων και σπασμένα καθίσματα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X