Αποχωρεί από τη Ρόμα ο Κεραμίτσης

Αποχωρεί από τη Ρόμα ο Κεραμίτσης
Photo Credits: INTIME

Στην πόρτα της εξόδου στη Ρόμα βρίσκεται ο νεαρός Δημήτρης Κεραμίτσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νεαρός στόπερ που μετακόμισε στη Ρώμη το 2021 από την Έμπολι, ήταν ένα από τα σταθερά σημεία της Primavera της Ρόμα τις δύο τελευταίες σεζόν. Έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, έκανε καλές εμφανίσεις με τη δεύτερη, όμως δεν αρκούσαν για να του εγγυηθούν ένα μέλλον στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, το συμβόλαιο του Κεραμίτση λήγει τον Ιούνιο του 2024 και η είδηση ​​της μη ανανέωσής του έχει βρει ουσιαστική επιβεβαίωση. Για να μην τον χάσει στο μηδέν, η Ρόμα θα προσπαθήσει να τον πουλήσει οριστικά κατά τη διάρκεια αυτής της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς.

Ένας από τους πιθανούς προορισμούς για το μέλλον του θα μπορούσε να είναι η Γερμανία. Μια ένδειξη εκπροσωπείται στην πραγματικότητα από το γερμανικό πρακτορείο που φροντίζει τα συμφέροντα του παίκτη και, κατά συνέπεια, λειτουργεί πολύ στην αγορά της Bundesliga.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X