H πρώτη συνέντευξη του Ντάνι Άλβες μέσα από τη φυλακή: «Δεν θα έφευγα, αν την είχα δει να κλαίει...»

«Με χτύπησε, μου έλεγε ότι είμαι το πουτ@@@κι του» κατέθεσε η γυναίκα που κατήγγειλε τον Άλβες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνι Άλβες έδωσε στην Vanguardia την πρώτη του συνέντευξη μέσα από τη φυλακή, παρουσιάζοντας τα γεγονότα που τον οδήγησαν στο κελί για βιασμό, από τη δική του πλευρά.

Ο πρώην μπακ της Μπαρτσελόνα είδε την αίτηση αποφυλάκισής του να πέφτει στο κενό, συνεχίζοντας να βρίσκεται στο κελί από τις 20 Ιανουαρίου, μετά τις καταγγελίες μιας 23χρονης γυναίκας ότι την βίασε σε κλαμπ.

Ο ίδιος, παραδέχθηκε ότι υπήρχε σεξουαλική επαφή, όμως ισχυρίστηκε ότι ήταν συναινετική, ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε μέσα από τη φυλακή, τόνισε ότι δεν είχε δει την γυναίκα να κλαίει και γι’ αυτόν το λόγο έφυγε από το μαγαζί. Η ίδια, πάντως, στη συγκλονιστική της μαρτυρία, μιλάει ξεκάθαρα για βιασμό.

«Αποφάσισα να δώσω αυτή τη συνέντευξη, την πρώτη από τη στιγμή που μπήκα εδώ, ώστε ο κόσμος να γνωρίζει τι σκέφτομαι. Ας μάθουν την ιστορία από την εμπειρία μου εκείνο το πρωινό, σε εκείνο το μπάνιο. Μέχρι στιγμής η ιστορία έχει αποδοθεί πολύ τρομακτικά, με φόβο και τρόμο, το οποίο δεν έχει να κάνει με αυτό που συνέβη ούτε με αυτό που έκανα», τόνισε ο Ντάνι Άλβες στην Vanguardia.

«Όλα όσα έγιναν εκεί τα γνωρίζω μόνο εγώ κι αυτή. Εκείνο το πρωινό, η γυναίκα με την οποία έχω το ζήτημα βγήκε από το μπάνιο πίσω από εμένα. Κάθισα στο τραπέζι μου για λίγο. Όχι για πολύ, γιατί ήταν αργά. Ήμουν με τον φίλο μου, τον Μπρούνο και άλλοι άνθρωποι με πλησίασαν πριν φύγω. Όταν άφησα τη ντίσκο από τον διάδρομο εξόδου, είδα από τις φωτογραφίες ότι πέρασα δίπλα από το σημείο που έκλαιγε η γυναίκα. Δεν την είδα. Αν την έβλεπα να κλαίει, θα σταματούσα να ρωτήσω τι συνέβη. Και εκείνη τη στιγμή, αν κάποιος από το μαγαζί μου έλεγε να περιμένω επειδή μια νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκα σεξουαλικά, δεν θα πήγαινα σπίτι», είπε ο Ντάνι Άλβες, τονίζοντας ότι κανείς δεν του είπε τίποτα εκείνο το βράδυ.

«Έκανα ντουζ επειδή η σύζυγός μου ήδη κοιμόταν και ντρεπόμουν για την απιστία. Σαπούνισα τον εαυτό μου με θυμό. Πήγα για ύπνο σε άλλο κρεβάτι. Γύρισα στο Μεξικό δύο μέρες αργότερα για να παίξω και σε κάποια Μέσα υπήρχε το δημοσίευμα ότι μια νεαρή γυναίκα κατηγόρησε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση. Κάλεσα τη δικηγόρο μου, την Μιραΐντα Πουέντες. Με συμβούλεψε και μου διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καταγγελία και ότι θα μπορούσα να ταξιδέψω απόλυτα ήρεμος, γι’ αυτό έφυγα», είπε σχετικά με α όσα ακολούθησαν.

Ο Άλβες τόνισε ότι ο μόνος λόγος που έδωσε τη συνέντευξη ήταν γιατί «έπρεπε να απολογηθώ στο μοναδικό άτομο στο οποίο το οφείλω, τη σύζυγό μου, Τζοάνα Σανς, την γυναίκα που παντρεύτηκα οκτώ χρόνια πριν, με την οποία είμαι ακόμα παντρεμένος και ελπίζω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου. Της απολογήθηκα ήδη, προσωπικά, στη φυλακή, αλλά πρέπει να το κάνω δημόσια γιατί η ιστορία έχει δει το φως της δημοσιότητας και το αξίζει. Ήταν, είναι και θα είναι πολύ δύσκολες μέρες γι’ αυτή». Ο Βραζιλιάνος τόνισε επίσης ότι όλοι τον γνώριζαν στο κλαμπ που έγινε το περιστατικό και μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι όλα αυτά τα χρόνια που σύχναζε εκεί, δεν είχε κάνει το παραμικρό. «Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς ενήργησαν εκείνο το πρωί…».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X